Kako se pripremaš pred svaku emisiju, koju garderobu biraš?

Volim malo glamurozniji izgled, kod mene sve nekako mora da bude showbiz…Mora da bude aktraktivno, efektno. I kad hoću da budem obična, nešto me oda! Moj prijatelj, čuveni dizajner Igor Srzić koji živi u Londonu, mi je desna ruka i glas razuma da nekada “povučem ručnu” kada rešim da se pokažem u najboljem svetlu! Čisto da ne preteram. Čim sam u nedoumici, pošaljem mu kombinacije i potražim savet, a on je nepogrešiv. Volim ženstven izgled, jer sam veoma svesna sebe i nemam potrebu da to gušim. Kada je moda u pitanju, veoma sam smela i umem da iznesem svoj seksipil na pravi način.

Ivana Djordjevic Grand televizija intervju Wannabe magazine 5 Wannabe intervju: Ivana Đorđević, novinarka, PR menadžerka i TV lice

Da li su cipele sa visokim potpeticama nešto na šta uvek računaš kada želiš da svoju ženstvenost staviš u prvi plan?

Verovali ili ne, toliko puta sam se saplela u baletankama da kada ih obujem imam utisak da imam dve leve noge. Imam 175 cm i verujte, visoke potpetice nisu obuća, nego stav! Meni je pogled uvek iz prvog reda, budući da sam visoka, ali štikle su nešto što sam ja. Da su tanke i što više! Ženstvenost morate da osvestite, svaka žena ima svoj adut odakle crpi samopouzdanje!

Ivana Djordjevic Grand televizija intervju Wannabe magazine Wannabe intervju: Ivana Đorđević, novinarka, PR menadžerka i TV lice

S’ obzirom na to da si stalno pred kamerama, koji je tvoj najjači adut što se tiče izgleda?

Pravo pitanje! Volim da naglasim dekolte, struk, noge, mogu da iznesem i najsmeliju kombinaciju bez imalo bojazni, da će to biti vulgarno. Vrlo sam svesna sebe u tom smislu! A ono što verovatno niko nikada ne bi pogodio jeste da od svega na sebi najviše volim svoje kukove. Da! To je moj najjači adut! Znate onu “zanjiši kukovima…” E, baš to!

Olivera Denčić

Comments