Kako si upoznala Lepu Brenu i postala PR najveće zvezde u regionu?

Brena mi je pre 10 godina dala ekskluzivni intervju. Sećam se došla sam u Grand i oduševilo me ono, što sam kasnije sretala samo kod jako velikih zvezda – jednostavnost i lakoća u komunikaciji. Prva impresija mi je bila da je u pitanju izuzetno vedra žena, puna životnog elana. Kasnije sam počela da radim najpre kao novinar, a potom i kao urednik izdanja. Brena je malo kasnije snimila album “Uđi slobodno” i počele smo saradnju. Nema tu mnogo priče, verujte i ja taj podatak da radim PR najvećoj zvezdi na Balkanu nikada ne ističem u svrhu samopromocije, jer smatram da sam tu zbog mog klijenta, a da moj rad najbolje govori o meni. Mene kao PR-a Lepe Brene znaju svi koji treba da me znaju. I sa ponosom ističem da imamo sjajnu saradnju sa svim medijima u čitavom regionu, a da me često kontaktiraju i inostrani mediji. Reći ću samo, da ono što se u školama i fakultetu uči o PR-u, Lepa Brena ima u malom prstu.

Ivana Djordjevic Grand televizija intervju Wannabe magazine 7 Wannabe intervju: Ivana Đorđević, novinarka, PR menadžerka i TV lice

Kako uspevaš da balansiraš između dve profesije koje su suštinski različite – novinarsta i PR-a; novinar uvek traga za istinom, a PR se trudi da u javnost plasira samo ono što želi onaj koga zastupa?

Vrlo jednostavno. Kada radim kao PR, primaran mi je interes mog klijenta. Kada radim kao novinar, imperativ mi je dobra, proverena i zanimljiva priča. Bez obzira da li ste novinar ili PR morate imati znanje, iskustvo i pre svega veštinu da procenite situaciju, ljude i okolnosti. A ako radite na sebi, naučite sve to da hvatate u letu, jer dobar novinar poznaje i tajne neverbalne komunikacije.

Comments