U zimskom izdanju, i ove godine, voda Jana nastavlja da donosi čaroliju dobrih promena sa inspirativnim porukama. Kampanja Jana – voda sa porukom, ima za cilj da kroz seriju motivacionih poruka na poleđini boca inspiriše i podstakne i druge na dobre emocije i pozitivne promene. Želeći da uz reči inspiriše i delima, Jana – voda sa porukom je u okviru svojih humanitarnih aktivnosti mnogima vratila osmeh na lice u protekle dve godine.

Upravo zato, kao najlepši uvod u praznično slavlje, Jana se priključila manifestaciji Beogradski Novogodišnji Festival, koje će od 18 do 30. decembra biti centralno mesto najkvalitetnijih novogodišnjih sadržaja: zabave i druženja, klizališta, koncerata i predstava. Ulaz za sve posetioce i sadržaje je besplatan. Međutim, vaše novogodišnje poruke ljubavi, zahvalnosti, vere i nade koje ćete moći da ubacite u veliku Jana bocu na Beogradskom sajmu, biće vaša ulaznica za dobre, pozitivne promene. Svaka vaša poruka simbolizuje jednu kapljicu koja vredi jedan dinar.

Ukupan broj poruka koji se sakupi u Jana boci na kraju manifestacije predstavljaće novčani iznos koji će u vidu novogodišnjih paketića Jana voda i Beogradski sajam donirati Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka NURDOR. Menjanje sebe i nije tako teško. Ponekad je dovoljno samo malo volje i vremena.

jana boca Jana voda i beogradski sajam vaše poruke pretvaraju u donaciju

Saradnja sa Beogradskim sajmom samo je nastavak humanitarnih aktivnosti koje Jana – voda sa porukom tradicionalno sprovodi na svom sajtu www.vodasaporukom.com, a sada, uoči Nove godine, kao zvanična voda Beogradskog Novogodišnjeg Festivala želi da pokrene talas pozitivnih promena i na Beogradskom sajmu.

Dođite na Beogradski Novogodišnji Festival i porukom osigurajte donaciju!

Comments