Stiže novo priznanje za sedmostruku dobitnicu People’s Choice Awards za doprinos filmu i televiziji, što uključuje njenu legendarnu ulogu u seriji Prijatelji za koju je osvojila nagrade Emi i Zlatni Globus, a bila je nominovana za Zlatni Globus i SAG nagradu za ulogu u filmu Cake.

Eniston će se vratiti na televiziju ove jeseni sa željno iščekivanom Apple TV+ serijom The Morning Show.

Jennifer Aniston photo cred Alexi Lubomirski e1571398898461 Jennifer Aniston će dobiti nagradu Peoples Icon 2019 u okviru E! Peoples Choice Awards

Kanal E! je najavio da će proslavljena višestruko nagrađivana glumica Dženifer Eniston dobiti nagradu Ikona naroda za 2019 (The People’s Icon of 2019) u okviru E! People’s Choice Awards. Enistonova će biti nagrađena za njene čuvene uloge na televiziji i filmu, uključujući Netflix hit Murder Mystery, za koju je nominovana u kategoriji Najbolja ženska zvezda u 2019. Dodela nagrada E! People’s Choice Awards emitovaće se uživo iz Barker Hangara u Santa Moniki u nedelju 10. novembra u 03:00 iza ponoći na kanalu E!

Dženifer Eniston je prava energija, koju je prikazala u svojim nezaboravnim legendarnim ulogama i likovima“, izjavila je Džen Nil, direktorka E! News, događaja uživo i Lifestyle Digital. “Za graciozno osvajanje komedije i drame i na malom i velikom ekranu, mi ćemo odati počast Dženifer Eniston nagradom The People’s Icon of 2019.

Eniston se neprimetno transformisala od devojke iz komšiluka kroz ulogu Rejčel Grin u Prijateljima, nagrađenu Emijem i Zlatnim Globusom, do međunarodno priznate filmske zvezde koja je igrala u komedijama poput Svemogući Brus, Kako se rešiti šefa i Mi smo Milerovi, zatim u dinamičnoj drami za koju je nominovana za nagrade Zlatni Glubus i SAG u filmu Cake. Ove jeseni Enistonova se vraća na televiziju sa dugo iščekivanom Apple TV+ serijom The Morning Show, uz Stiva Karela i Riz Viterspun.

E! People’s Choice Awards emitovaće se iz Barker Hangara u Santa Moniki u nedelju 10. novembra od 03:00 iza ponoći na kanalu E!, uz emisiju uživo sa crvenog tepiha – E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 od 01:00 iza ponoći.

Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 i E! People’s Choice Awards su producirali Den of Thieves uz izvršne prpducente: Jesse Ignjatović, Evan Prager i Barb Bialkowski.

O NBCUniversal International Networks

Kompanija NBCUniversal International Networks vlasnik je jednog od najekskluzivnijih svetskih portfolia, isporučujući najkvalitetniji sadržaj i vrhunske brendove na 165 teritorija u Evropi, Bliskom Istoku, Africi, Latinskoj Americi i pacifičkom delu Azije. Portfolio uključuje sledeće kanale: Universal Channel, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks i Golf Channel. Ovi jedinstveni brendovi obezbeđuju širok dijapazon zabavnog sadržaja lokalnom gledalištu širom zemaljske kugle; portfolio takođe uključuje i Movie 24 u Velikoj Britaniji i The Style Network u Australiji. NBCUniversal News Group jedno je od najuticajnijih i najpriznatijih imena kada se govori o informativnim sadržajima i upravlja kanalima CNBC i NBC News. NBCUniversal International Networks deo je NBCUniversal, jedne od vodećih svetskih medijskih i zabavnih kompanija za razvoj, produkciju i marketing zabavnog i informativnog sadržaja. NBCUniversal poseduje i upravlja brojnim televizijskim kućama koje su zadužene za proizvodnju zabavnog i informativnog programa, vodećim filmskim kompanijama, poznatim televizijskim produkcijama, televizijskim grupama, svetskim tematskim parkovima, i paketom poslova vezanih za Internet. NBCUniversal je podružnica Comcast Corporation.

O Den of the Thieves

Den of Thieves (DoT) je scenaristička producentska kuća za televizijske emisije uživo, koju su 2007. osnovali Jesse Ignjatović i Evan Prager. Od svog osnivanja, DoT je postala jedna od najcenjenijih i najtraženijih proizvodnih kompanija u industriji. DoT je producentska kuća rekordnih MTV Video Music nagrada za poslednjih 13 uzastopnih godina, a takođe je i izvršni producent za koncert “Taylor Swift: Reputation Stadium Tour“, poseban koncert za Netflix, People’s Choice Avards na kanalu E !, The Gong serija na ABC kanalu, iHeartRadio Music nagrade za Turner Broadcasting, Peabody nagrade i Ken Jeong Netflix komediju “You Complete Me, Ho” u režiji Johna Chua. Osim što predstavljaju neke od vodećih svetskih premijernih emisija i specijala, DoT je ime iza produkcije komičnih specijala i dokumentarnih filmova za Netflix, Comedy Central, Apple – između ostalih. Pored toga, DoT je takođe producirao multi-mrežnu emisiju Hand in Hand: Benefit for Hurricane Relief u septembru 2017. godine, a dodatno i digitalni strim za March for Our Lives u martu 2018. godine.


 

Comments