Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Kako da pomogneš svojoj BFF da ima više samopouzdanja i vere u sebe?

1/3

Duga veza, brak, zajedništvo – svaka ozbiljna i posvećena veza u kojoj se partneri srode i povežu, donosi i onu drugu stranu povezanosti. Dosadu, predvidljivost, svađe koje se ponavljaju, tupost koja vas obuzima kad više nemate snage da se raspravljate, osećaj besmisla i protraćenosti, potajno ubeđenje da ste mogli bolje… Ako želite da održite dobre odnose, da vam veza potraje i da pretežno njome budete zadovoljni, ne prepuštajte se bujici nezadovoljstva i negativnosti, jer će vas odneti. Najlakše je naljutiti se, kritikovati, osećati se odbačeno i očekivati od partnera da nešto učini, a najteže je preuzeti odgovornost za svoj deo u odnosu i istrajati na dobroj komunikaciji, zdravom razumu i pozitivnim stvarima koje vas povezuju.

Razmislite o tome šta vam stvarno smeta, pre nego što se upustite u kritiku

Ono zbog čega nameravate da kritikujete partnera, možda nije ono što vam suštinski smeta. On možda ne odustaje od svojih loših navika neurednosti, ulazi obuven u sobu, ostavlja prljav veš bilo gde, ne sređuje kupatilo za sobom i ignoriše sva vaša nastojanja da ga uvedete u red. Ali vama ne smeta nered, nego njegovo ignorisanje. To što se ponaša nezrelo i što vas stavlja u poziciju da mu pridikujete i da ga servisirate, kao da ste mu majka. Njegova neurednost je samo simptom. Ako zagazite dublje, možete otkriti stvari koje će vas uplašiti (možda zato i ostajete na površini ljutnje i kritike) ali otkrivanje pravih uzroka daće vam priliku da ih razrešite. Zajedno.

veza 31 Kako da održite DOBRE odnose u vezi

Editors choice