Noć veštica se proslavlja širom sveta, u vrlo živopisnom maniru. Kao da iz godine u godinu ovaj praznik sve više uzima maha, pa se od dana kada su se deca maskirala i išla od kuće do kuće po slatkiše (slično kao naše “korinđanje”), pretvorila u dan kada su maskirani svi, od ljudi, preko njihovih domova dekorisanih u duhu praznika, do izloga prodavnica.

Noć veštica je sada ušla i u sferu kulinarstva, pa je kora bundeve sa izbušenim očima i ustima dobila svoje partnere – kapkejkse zastrašujućeg izgleda.

Predstavljamo vam neke od najkreativnijih kapkejksa dekorisanih u duhu Noći veštica, i ostavljamo da sami odlučite koje od njih biste probali!

kapkejkovi za noc vestica 1 Kreativni kapkejksi za Noć veštica kapkejkovi za noc vestica 2 Kreativni kapkejksi za Noć veštica kapkejkovi za noc vestica 3 Kreativni kapkejksi za Noć veštica kapkejkovi za noc vestica 4 Kreativni kapkejksi za Noć veštica kapkejkovi za noc vestica 5 Kreativni kapkejksi za Noć veštica kapkejkovi za noc vestica 6 Kreativni kapkejksi za Noć veštica kapkejkovi za noc vestica 7 Kreativni kapkejksi za Noć veštica kapkejkovi za noc vestica 8 Kreativni kapkejksi za Noć veštica kapkejkovi za noc vestica 9 Kreativni kapkejksi za Noć veštica

Jasna Stanić

 

Comments