Kriminalistički triler “Grad greha: Ubistva vredna”(Sin City: A Dame to Kill For), u režiji Roberta Rodrigeza i Frenka Milera, na redovan bioskopski repertoar stiže 2. oktobra.

Cinefest4 Kriminalistički triler „Grad greha: Ubistva vredna“

Istovremeno prethodnica i nastavak filma iz 2005. godine, novo ostvarenje oživljava na velikom platnu stara i nova lica iz Milerovih grafičkih novela i prati sudbine likova koji se bore sa svojim demonima u imaginarnom Gradu greha.

Cinefest Kriminalistički triler „Grad greha: Ubistva vredna“

Uloge tumače Džesika Alba, Miki Rork, Brus Vilis, Džoš Brolin, Eva Grin, Pauers But, Džozef Gordon Levit, Kristofer Lojd, Rozario Doson, Rej Liota, Lejdi Gaga i drugi.

Cinefest2 Kriminalistički triler „Grad greha: Ubistva vredna“

Film otvara pričaJoš jedno subotnje veče( Just Another Saturday Night) kada Marv pokušava da se seti predhodnih događaja i kako je dospeo na auto-put  okružen mrtvim telima i smrskanim policijskim automobilom.

Cinefest3 Kriminalistički triler „Grad greha: Ubistva vredna“

Duga, loša noć (The LongBad Night) je poglavlje o Džonu, samouverenom mladom kockaru, koji želi da u partiji pokera okušasreću sa najvećim negativcem u Gradu greha, senatorom Rorkom.

Centralna priča “Ubistva vredna“( A Damn To Kill For) prati Dvajta Makartija u odlučujućem saočavanju sa ženom svojih snova i košmara, Avom Lord.

Nensin poslednji ples(Nancys Last Dance)se dešava četiri godine posle nesebičnog samoubistva Džona Hartigana. Vođena neizmernom tugom i ogromnim besom Nensi Kalahan je odlučna da se osveti onima koje krivi za njegovu smrt.

Trelver 2 možete pogledati na linku.

“Grad greha: Ubistva vredna” prikazivaće se u bioskopima Cineplexx u TC Ušće i TC Delta City, Cineplexx Kragujevac, Cineplexx Podgorica, Tuckwood, Roda, Arena Cineplex u Novom Sadu, Vilingrad i Kupina u Nišu, kao i u bioskopima u Užicu, Subotici i Kraljevu.

 

Comments