Kuće od medenjaka su poznat deo praznične dekoracije, a ove godine su naročito popularne među celebrity ličnostima, koje su se svojim kućicama od medenjaka pohvalile na svojim Instagram profilima. Kreiranje kućica od medenjaka zabavna je i tradicionalna aktivnost koju možete podeliti sa svojim najmlađima, kojima će sigurno biti zanimljivo da ukrašavaju kućicu najrazličitijim slatkišima i ukrasima. Čak je i britanska kraljevska porodica ove godine na svom Instagram nalogu okačila recept za svoju kućicu od medenjaka, kao i njen finalni izgled nakon ukrašavanja! Stoga, zašto se i mi ne bismo bacili na slatki posao, i zajedno sa ukućanima kreirali savršenu kućicu od medenjaka! U nastavku pronađite inspiracije i pogledajte najlepše kućice koje smo uočili.

Minimalistička kućica sa Deda Mrazom

Ako volite jednostavne i tradicionalne dekoracije, kućicu možete ukrasiti jednostavnim belim frostingom i šlagom, koji će imitirati sneg. Takođe, celokupnu dekoraciju možete posuti i šećerom u prahu za dodatan praznični i snežni efekat. Neka vaša kućica bude mala, sa ukrasima u vidu snežnih pahulja i venčićem iznad vrata, ispred kojih će stajati mala figura Deda Mraza.

Velika kuća ukrašena bombonama

Glumica Resse Witherspoon ne krije da je veliki ljubitelj praznične sezone, a ove godine ona se na svom Instagram nalogu pohvalila kućicom koju je kreirala uz pomoć svoje dece, našalivši se kako se pravljenje kućice uglavnom samo završi jedenjem svih slatkiša koji su na raspolaganju. I kada pogledate ovu kućicu ukrašenu bombonama, zaista, kako im odoleti? Kućica koju je Reese kreirala je zabavna i šarena, i pokazuje pravu razigranost praznika.

Comments