Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Vrlo je verovatno da bismo se jako lako i brzo složili na ovu temu jednoglasno rekavši da su svi flimovi filmovi za zimske dane, jer su zimski dani smišljeni za filmove. Mislim istina je, ovo je tako prosta jednačina gotovo kao ljubav na prvi pogled (koja, da, postoji), prosto jedan plus jedan su dva. Komplikacije dolaze malo kasnije.
Elem, jeste, tačno je da je bilo koji film idealan izgovor za ostanak kod kuće kada napolju teško veje, ali ima onih posebnih koje je nekako prava čarolija gledati kada su niske temperature. Ne ne, ne pričamo o super letnjim tropskim filmovima koji će da te izmeste i podsete da je nekad (ne tako davno) bilo dugo, toplo leto i da će opet doći, već o onim koji kažu znamo da “winter is coming” šta više, već je ovde, ali prigrlićemo je i uživati u njoj i na televizoru i van njega. Bilo da želiš da se dobro uplašiš i sediš zakovana pod ćebetom sa najboljom drugaricom, ili ispevaš na sav glas omiljene numere iz crtanog filma, na ovoj zimskoj filmskoj listi ćeš naći sigurno nešto za sebe.

U stvari ljubav

Svesna si da praznici ne mogu zvanično ni da počnu dok na tv-u ne ukačiš neki deo, a ako imaš sreće i ceo ovaj film, zar ne? Mene ako pitate, ovaj film je univerzalni odgovor na pitanje šta je ljubav. Kad god sam malo u krizi i pitam se kuda plovi ovaj brod, volim da ga odgledam. Zaista niko ne bira u koga će se zaljubiti i da možemo verovatno bismo to odabrali mnogo pametnije, ali eto stvari nekako funkcionišu čak i kad ne znate ni reč njegovog jezika, ili kad ste nesrećno zaljubljeni ceo život u pogrešnu osobu. To je sve u stvari ljubav. Ovaj film je sam život i zato ga toliko i volimo.

Zaleđeno kraljevstvo

Nervozna si jer nisi pokupovala sve poklone, a treba i da putujete, ko će se pakovati sad i kad će uopšte odmor, a i računi treba da se plate i tako sve u krug treba, treba, mora, treba, mora, mora… Od mnogo razmišljanja i stresiranja unapred nema baš puno koristi, i ovakve situacije uspešno rešava jedino dobar crtani film. A koji je prikladniji nego “Frozen”? Ako ništa drugo, a ono da na sav glas može da poručiš sebi da je vrhunska filozofija “let it go”!

Editors choice