5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Nije na borilištima bilo mnogo sportista iz Srbije trinaestog dana Igara. Prvo je tekvondoista Damir Fejzić u kategoriji do 68 kilograma pobedio Peruanca Lopeza Santosa (Lopes Santos) 5:3, da bi nedugo zatim, njegova koleginica iz reprezentacije u kategoriji do 57 kg Dragana Gladović, bila poražena od Britanke Džejd Džons (Jade Jones), 15:1. Kasnije je u repasažu Fejzić izgubio i od domaćeg takmičara Martina Stampera (Martin Stamper), 8:3. Gladovićeva je takođe poražena u repasažu, od Japanke Maju Hamade (Mayu Hamda), ponovo ubedljivo, 15:0.

Olivera i Nikolina Moldovan zauzele su osmo mesto u finalu kajaka na 500 metara, sa vremenom 1:48.941, pokazavši da su pred njima svetli dani.

Sestre Moldovan1 London 2012, trinaesti dan: Sestre Moldovan osme, bez sreće u tekvondou

Osmo mesto sestara Moldovan nije neuspeh, već ogroman podstrek za dalji rad i napredak

Mihail Dudaš se oseća dobro i pušten je iz bolnice posle noći provedene tamo, pošto je zbog jake glavobolje odustao od takmičenja u desetoboju.

Trka na 200 metara je donela zlato Jamajčaninu Juseinu Boltu (Usain Bolt), a srebro i bronzu njegovim zemljacima Johanu Blejku (Johan Blake) i Vorenu Viru (Warren Weir). Bolt je istrčao trku za 19.32 sekunde, Blejk 19.44, a Vir 19.84, čime je postavio lični rekord.

Jusein Bolt1 London 2012, trinaesti dan: Sestre Moldovan osme, bez sreće u tekvondou

Slika govori više od hiljadu reči - Jusein Bolt, gospodar brzine

Kenijac Dejvid Rudiša (David Rudisha) je oborio svetski rekord u trci na 800 metara, koji sada iznosi 1:40.91. Tako je za 10 stotinki nadmašio sopstveni rezultat iz avgusta 2010. godine.

Ujutru nas očekuje kajak jednosed u obe kategorije, u disciplini 200 metara, a takmičiće se Marko Novaković od 10:30 i Nikolina Moldovan od 11:20. Nešto posle podneva su polufinala te discipline, a nadamo se dobrom plasmanu naših takmičara. Vaterpolisti od 20:50 igraju polufinale protiv nezgodne Italije, ekipe koja, prema rečima stučnjaka, igra možda i najbolju odbranu na svetu. Novi dan, verujemo i dosta radosti.

Izvori fotografija: oks.org.rs, politika.co.rs, london2012.com


Radoslav Rade Jokić je diplomirani sportski novinar, bivši košarkaš, obožava sport, bilo to gledanje ili bavljenje istim. Slobodno vreme posvećuje bliskim ljudima, kao i rekreaciji, pisanju, čitanju… Muzika ga opušta i motiviše. Zavisnik od komunikacije sa ljudima, ne voli samoću i tišinu. Kako i sam kaže “nikada ga ne drži mesto”, čovek je “od akcije”, a Beograd je pravo mesto za njega jer mu pruža sve što mu treba.

Editors choice