Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/2

Brendon Urie je američki muzičar, tekstopisac, poznat kao glavni vokal benda Panic! At The Disco, Ovan u horoskopu i naš #ManCrushMonday!

View this post on Instagram

@brendonurie

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Brendon je rođen u St. George, američkoj državi Utah, ali se sa porodicom seli u Las Vegas sa samo dve godine. On je peto i ujedno najmlađe dete rođeno u Urie porodici. Vaspitan je izuzetno patrijahalno s obzirom da su mu roditelji mnogo pobožni, mada sa samo sedamnaest godina ovaj pevač na neki način se odriče crkve jer se nije slagao sa ideologijom iste. Pohađao je Palo Verde High School Las Vegasu, gde je i upoznao svoje buduće članove benda Panic! At The Disco, ni manje ni više nego na času gitare.

U srednjoj školi je bio žrtva vršnjačkog nasilja mnogo puta. U slobodno vreme je radio u kafiću kako bi mogao da sa bendom štedi i plaća prostor za probe, ali nije bilo strano ni da obično peva za goste kafića. Jednom prilikom je čak i izjavio da je pevao šta god što je slušao tad, mada je voleo da ispunjava i muzičke želje. Scorpion bend mu je bio omiljen da ga peva, ali se to nije dopadalo svim ljudima. Često je dobijao dobre napojnice kada nekome ispuni muzičku želju.

View this post on Instagram

@brendonurie

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Gitarista Brent Wilson je bio poslednji član koji se priključio bendu. U originalnoj postavci, Ryan Ross je bio glavni pevač dok Urie nije ga menjao u toku jedne probe kada su svi postali impresionirani njegovim glasovnim mogućnostima, te su ipak njega izabrali za glavnog pevača benda. Od tog momenta, bend Panic! At the Disco je objavio čak šest studijskih albuma. Njihov album prvenac je objavljen 2005. godine sa hit singlom I Write Sins Not Tragedies koji je probio bend na svetsko tržište. Već na drugom albumu, Brendon preuzima inicijativu u pisanju pesama, pa je napisao pesme I have Friends in Holy Spaces i pesmu Folkin’ Around, koja je omiljena fanovima, naročito ako je pevaju na nekom festivalu.

Editors choice