Hot topics

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

Najveću popularnost među svetskom publikom dobija 2011. godine kada je dobio ulogu Magneta u serijalu X-Men filmova, koji su mnogo popularni među fanovima superheroja. Ovo je ujedno njegov prvi finansijski uspešan film, koji je zaradio skoro 354 miliona dolara u bioskopima širom sveta. To mu je obezbedilo ulogu u još tri nastavka ovog serijala.

Film Shame, gde je tumačio čoveka u tridesetim koji ima problema sa zavisnošću od seksa mu je zamalo donela njegovu prvu nominaciju za Oskara, naročito zbog scena gde je bio potpuno nag, što je ostavljalo mnogim njegovim fanovima prostora da maštaju. Iako nije dobio nominaciju za Oskara, dobio je nominacije za Golden Globe BAFTA nagradu. Nažalost, ostale su samo nominacije.

View this post on Instagram

@michael.fassbender

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Godine 2012. je glumio agenta M16 Haywire, akcionom trileru reditelja Steven Soderbergha. U filmu Ridley Scotta – Prometheus je glumio sa Charlize Theron. Ovo nije bila njegova jedina saradnja sa Scottom, jer se brzo našao i u njegovom filmu The Counselor. 

Njegova treća saradnja sa Steve McQueenom na filmu 12 Years A Slave, donosi mu prvu nominaciju za Oskara, za najbolju sporednu mušku ulogu. Ova nagrada mu je izmakla za mrvicu, a otišla je u ruke Jared Letoa. Uloga u filmu Steve Jobs, gde je tumačio preminulog osnivača kompanije Apple mu donosi nominaciju za najbolju mušku ulogu, ali to je bila godina kada je Leonardo Dicaprio napokon dobio svog prvog Oskara. 

Usledila su još dva filma u X-Men franšizi, glavna uloga u Assassin’s Creedfilmu koji je rađen po video igrici, a ne zaboravimo i Macbeth, The Light Between Oceansnastavak Prometheus filma – Alien: Covenant i mnogo toga još. Trenutno željno iščekujemo da ga vidimo pored Arnolda Schwarzeneggera Davida Hasselhoffa u filmu Kung Fury, koji je trenutno u postprodukciji. Sa svojim prijateljem Ronanom Bennettom je osnovao produkcijsku firmu Finn McCool Films, gde trenutno rade na projektima koji će se takođe uskoro naći na filmskom platnu.

Michael je u periodu od 1996. do 2017. godine živeo u Londonu, a bračni život ga je preselio u Lisabon. Oženio se 2017. godine Aliciom Vikander. Venčanje je održano na Ibizi, a pošto su hteli da sačuvaju svoju privatnost, bila je privatna ceremonija samo za najbliže. Ovaj par se prethodno upoznao na snimanju filma The Light Between Oceans. Strastven je fan fudbalskog tima Liverpool, čije utakmice gleda uvek kada stigne.

Da li je Michael Fassbender i tvoj #ManCrushMonday?

Rezultati ankete

loading MAN CRUSH MONDAY: Michael Fassbender Loading ...

View this post on Instagram

@michael.fassbender

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on


izvor naslovne fotografije: instagram.com/ourlifestylechoices

Jovan

Editors choice