Okej autfiti:

Rosalia

Rosalia je nosila kompletni Rick Owens autfit, a u njemu još jednom pokazala ljubav prema svojim španskim korenima.

Cara Delevingne

Manekenka Cara Delevingne odlučila se za sasvim jednostavni autfit, ali sa jasnom porukom upućenom patrijarhatu.

Kendall Jenner

Manekenka Kendall Jenner izgledala je božanstveno ali dosadno, u Givency haljini koja je bila inspirisana glumicom Audrey Hepburn.

Frank Ocean

Muzičar Frank Ocean nostalgično nas je svojom bojom kose vratio u eru svog poznatog albuma “Blonded”, a sjajno je izgledao i u odelu nastalom u kolaboraciji njegovog brenda Homer, sa čuvenom modnom kućom Prada. Jedino što nam nije baš jasno je – čemu veštačka beba?

Timotheé Chalamet

Glumac Timotheé Chalamet retko razočara, ali ovog puta nije baš ni oduševio. On je Haider Ackermann odelo uklopio uz Converse patike, i sada se osećamo kao da bismo i mi u svojim patikama mogli da se pojavimo na crvenom tepihu.

Lorde

Muzičarka Lorde nastavlja da kanališe svoju Midsommar estetsku fazu, u Bode autfitu i sa neverovatnim oglavljem sa detaljima – koji su od nje učinili savremenu boginju.

J.Lo

Jennifer Lopez bila je na visini zadatka, i svojim lookom nas je malo vratila u prošlost u kojoj su autfiti na crvenom tepihu bili slobodniji i neobičniji. Nosila je Ralph Lauren stajling, a ovog puta prošetala se bez glumca i partnera Bena Aflecka.

Comments