Najgori autfiti:

Rihanna i ASAP Rocky (žao nam je, ali tako je)

Jednostavno, ne. Rihanni bismo još i oprostili ovaj “crni jorgan” brenda Balenciaga, ali nismo sigurni da ASAP Rockyju možemo da oprostimo ovo… pa šta god predstavljao ovaj autfit brenda ERL. Da ne znamo koliko inače dobro izgledaju, pa i da kažemo okej. Ali pošto znamo, ovo nikako ne prolazi.

Erykah Badu

Ovaj autfit je samo jedno veliko – ŠTA!? Nemamo drugih komentara.

Gigi Hadid

Gigi Hadid deluje kao da kanališe Priscillu Presley, ali svakako – nismo oduševljeni ovim neskladnim Prada autfitom. Iako je teško pogrešiti sa Pradom, moramo da priznamo da ovaj autfit za nas nije jedan od boljih.

Megan Fox

Megan Fox još jednom pokušava da naglasi to da je seksi, ali to su već stare vesti. Iskreno, malo nam je dosadilo. Takođe, gde je Machine Gun Kelly – od kojeg se u poslednje vreme ne odvaja?

Shawn Mendes i Camila Cabello

Shawn i Camila dobro su izgledali na dodeli MTV VMA nagrada, koja se dogodila ove subote, ali nismo oduševljeni njihovim autfitima sa Met Gala večeri. Shawn je još jednom bio raskopčan i bez majice, dok je Camila ponovo nosila šljokice, ali hej – bitno je da ljubav cveta!

Serena Williams

Ne… jednostavno, ne. Nismo sigurni ni odakle da počnemo, ali ceo ovaj autfit je jedno veliko ne. Žao nam je.

Virgil Abloh

Virgil Abloh izgledao je kao da je pravo iz “Alise u zemlji čuda” došao na crveni tepih Met Balla, i da u svakom trenutku može da odskakuće u nepoznatom smeru.

I naravno… Kim Kardashian

Ne možemo reći da ovo nismo očekivali. Kim se pojavila u Balenciaga autfitu, sa prekrivenim celim telom i licem – u dominatrix stilu koji izgleda postaje deo njenog identiteta. Nismo oduševljeni i ne vidimo smisao u ovome, ali avaj. Ostaje da vidimo koliko će ova faza trajati (nadamo se ne dugo).

Naslovna fotografija: instagram.com/creativeinspomagazine

Jovana Pantić

Comments