Grand Aroma uvek želi da obraduje svoje verne potrošače, zato im je pripremila novo iznenađenje, poklon set u kojem ih, uz 2 x 200g Grand Aroma kafe, očekuje i džepni mentor izdavačke kuće Data Status.

Upravljanje stresom i vremenom, vođenje timova, pregovaranje, liderstvo, samo su neki od naslova koji pružaju praktična rešenja za različite izazove sa kojima se menadžeri svakodnevno suočavaju na poslu. Svaka knjiga doprinosi poboljšanju ključnih veština i omogućava efektivnije odgovore na svakodnevne zahteve turbulentnog okruženja.

Aroma poklon set Moja aroma znanja + Giveaway

Grand Aroma već godinama pruža podršku svojim potrošačima na različitim poljima i ohrabruje ih u sticanju novih veština. Ekspertska saveti za suočavanje sa svakodnevnim izazovima omogućiće Aroma ženi da bude prepoznatljiva i po aromi znanja.

U saradnji sa Grand Aromom poklanjamo 2 x po jedan poklon set Moja Aroma znanja. Poklon set sadrži  2 x 200gr kafe i džepni priručnik (saveti za poslovne žene: Upravljanje promenom i Pregovaranje).

Sve što treba da uradite je da: 

1. Lajkujete Facebook stranicu Grand Aroma i Wannabe Magazine-a

2. Šerujete ovaj post javno na svom Facebook profilu.

3. U komentaru ispod ovog pinovanog posta na Facebook stranici Wannabe Magazine-a tagujete osobu koja vas motiviše i sa kojom najviše volite da popijete kafu.

Giveaway traje do srede 8. juna, a dobitnici će biti izvučeni putem sajta random.org u 12h popodne.

*Ovaj konkurs važi samo za Republiku Srbiju!

 

Comments