Hailee Steinfeld

Mlada pevačica Hailee Steinfeld je bila odličan primer kako treba da izgleda jedan outfit za VMA. Jednostavno, svedeno, ali i izazovno i smelo. Njena haljina ima dosta detalja koji ovaj outfit izdvajaju iz mase sličnih, iako nije ni nastupala, niti bila nominovana u bilo kojoj kategoriji.

Keke Palmer

Maksi haljine dugih rukava sa polurolkom se izgleda vraćaju u punom sjaju na modnu scenu. Keke Palmer je ponela jednu takvu na crvenom tepihu, a jednostavan model od žutog sequin materijala je istakao ovu pevačicu kao izuzetno stilizovanu osobu. Jednostavno, svedeno i efektno.

Tana Mongeau

Internet zvezda Tana Mongeau je evidentno bila inspirisana nastupom Britney Spears iz 2001. godine sa ove iste dodele, čim je crvenim tepihom šetala zajedno sa žutim pitonom. Zlatni outfit je upotpunjen dubokim zlatnim čizmama i čuvenim trendom – mikro-naočarima crvene boje. Ovo je možda pomalo over the top čak i za ovaj događaj.

Zara Larsson

Pevačica Zara Larsson se odlučila za dizajn Giambattista Vallija, dizajnera čija nam nova kolekcija stiže u H&M već na jesen. Haljina boje lavande koja se vukla po crvenom tepihu je za ovu pevačicu koja nam dolazi iz Švedske jako simpatičan izbor, mada je možda ipak malo previše konzervativan za ovaj događaj.

Ava Max

Kako neodoljivo podseća na Lady Gagu sa početka karijere, zar ne? Pevačica Ava Max je ove godine prvi put nastupala, ali i šetala crvenim tepihom Video Music Awards. Obučena u superherojski kostim, ovaj budući hitmejker je očigledno želeo da svojim outfitom privuče pažnju medija na svaki mogući način.

Lizzo

Reperka Lizzo je bila obučena u maksi crvenu haljinu od sequin materijala, koja na sebi ima print-ispis “siren. Kao aksesoar je odabrala perje, što davno nismo videli na bilo kom crvenom tepihu.

Missy Elliott

Missy Elliot je odnela najveću nagradu te večeri – Video Vanguard Award. Sa druge strane, kada je u pitanju moda, ostala je potpuno dosledna sebi. Custom made trenerka i gomila nakita u njenom hip-hop stilu su uvek prepoznatljiv look za ovu reperku.

Cardi B

Reperka Cardi B se odlučila za crvenu haljinu, koja je veoma neobičnog kroja. Istakla je figuru ove zvezde, a pritom je donela taj osećaj nekadašnje mode VMAs koju volimo decenijama unazad. Takođe je ponela i nagradu za najbolji hip-hop video i dodelila Missy Elliott njenu nagradu.

Halsey

Halsey se odlučila za veoma čudnu VMA modnu kombinaciju. Crni donji veš je upotpunila “haljina” koju je učvrstila pojasom, a kao istaknut modni detalj smo mogli da vidimo boje duge u njenoj kosi. Ovakav vid detalja je znak podrške LGBTIQ+ populaciji, s obzirom na to da i ona pripada istoj kao biseksualna osoba.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/welcometoneywork

Jovan

Comments