E! kanal je objavio da će Gwen Stefani, svetska muzička superzvezda s više platinastih albuma, u ovogodišnjem direktnom televizijskom prenosu primiti prestižnu the E! People’s Choice Awards Fashion Icon Award (naradu za modnu ikonu). Trostruka dobitnica nagrade Grammy i instruktorka u četiri sezone čuvenog NBC hita, muzičkog takmičarskog serijala The Voice, elegantno je pretvorila svoj harizmatični stil u seriju uspešnih lifestyle brendova za sve uzraste, uključujući modnu liniju L.A.M.B., sestrinski brend Harajuku Lovers, te svoju liniju naočara gx by Gwen Stefani i nagrađivanu kolekciju odeće za najmlađe, Harajuku Mini for Target. Dodela nagrada E! People’s Choice Awards biće prenošena uživo iz teatra Barker Hangar, Santa Monica, u nedelju, 10. novembra od 03:00

Gwen Stefani Facebook 02 e1572425209946 Na predstojećoj dodeli E! Peoples Choice Awards superzvezda Gwen Stefani primiće čuvenu nagradu Fashion Icon

Neverovatna je čast primiti ovogodišnju Fashion Icon Award na dodeli E!’s People’s Choice Awards,” izjavila je Gwen Stefani. “Za mene kao umetnicu, muzičarku i preduzetnicu, moda je uvek služila kao kreativni outlet, prostor u kome mogu da izrazim svoju ličnost i svoju muziku. Tako sam zahvaIna na ovoj nagradi i nastaviću da crpim inspiraciju od onih koji se izdvajaju i koji prihvataju svoj jedinstveni stil i individualnost.

Gwen Stefani je svetski poznat muzički izvođač čiji su unikatni, prepoznatljivi stil i individualnost prevazišli vreme,” rekla je o ovogodišnjoj dobitnici Jen Neal, generalni menadžer u E! News, Live Events i Lifestyle Digital. “Ona je bez napora svoj muzički uspeh pretočila u modu i kozmetiku pokrećući brojne popularne lifestyle brendove i, zbog njenih mnogobrojnih dostignuća, ponosni smo što je ona dobitnik nagrade E! People’s Choice Award Fashion Icon za 2019. godinu.”

Stefani je postigla svetski uspeh kao solo izvođač s više platinastih albuma, ali i kao frontwoman rock benda No Doubt, a nagrade koje je osvojila uključuju četiri MTV Video Music Awards, dve Billboard Awards, i po jednu American Music Award i Brit Award. Do danas u svetskim okvirima, njeni tiraži premašuju cifru od 50 miliona prodatih primeraka, a to uključuje i “Love.Angel.Music.Baby.”, njen petostruko platinasti debi solo album iz 2004, na kome su hit singlovi “Rich Girl,” “What You Waiting For?,” kao i hit broj 1 – “Hollaback Girl” koji je producirao Pharrell Williams.

Kao jedna od najatraktivnijih ikona stila u pop kulturi, Stefani se nametnula i kao prva slavna svetska umetnica koja je muzičku slavu transformisala u seriju masovno popularnih lifestyle brendova koji uključuju L.A.M.B., Harajuku Lovers, gx by Gwen Stefani i Harajuku Mini, briljantno spajajući moderni glamur s fashion-forward uličnom modom. L.A.M.B. i gx eyewear dostupni su u preko 3000 domova u SAD. Harajuku Lovers, brend odeće i asesoara inspirisanih pop artom privukao je ogromnu pažnju i saradnjama s drugim velikim kućama, poput nagrađivane linije Harajuku Mini for Target, ili beauty asesoara za kompaniju Sephora. Svi brendovi Gwen Stefani akumulirali su više od milijardu dolara u maloprodaji i tako ostavili trajan pečat u modnoj industriji.

A kao poseban dodatak uspešnoj muzičkoj i modnoj karijeri, Stefani je trenutno coach u popularnom programu The Voice, inače četvorostrukom dobitniku nagrade Emmy, koji se emituje ponedeljkom i utorkom uveče na televizijskoj mreži NBC.

Gwen Stefani Facebook e1572425239682 Na predstojećoj dodeli E! Peoples Choice Awards superzvezda Gwen Stefani primiće čuvenu nagradu Fashion Icon

Godine 2018, Stefani je debitovala kao glavna zvezda u “Gwen Stefani – Just a Girl“, svom prvom stalnom šou programu u prostoru Zappos Theater u kompleksu Planet Hollywood Resort & Casino. Ovaj impresivni spektakl, osmišljen ekskluzivno za Zappos Theater, koji su promovisali Live Nation i Caesars Entertainment, slavi širinu njene bogate muzičke karijere uz hitove koje fanovi obožavaju, poput “Hollaback Girl,” “The Sweet Escape” i “What You Waiting For?“. Stefani se ove jeseni vraća u Las Vegas s dodatnim datumima u oktobru i novembru, a nedavno je najavila i svoje finalne nastupe u februaru i maju 2020. godine. Ulaznice za sve datume trenutno su u prodaji na sajtu www.ticketmaster.com/gwen.

Događaj E! People’s Choice Awards biće emitovan uživo iz čuvenog prostora Barker Hangar, Santa Monica, u nedelju, 10. novembra u 03:00, dok će prenos E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 početi u 01:00 posle ponoći.

Oba događaja – Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 kao i E! People’s Choice Awards – producirala je kompanija Den of Thieves, s Jesse Ignjatovic, Evan Prager i Barb Bialkowski kao izvršnim producentima.

O NBCUniversal International Networks

Kompanija NBCUniversal International Networks vlasnik je jednog od najekskluzivnijih svetskih portfolia, isporučujući najkvalitetniji sadržaj i vrhunske brendove na 165 teritorija u Evropi, Bliskom Istoku, Africi, Latinskoj Americi i pacifičkom delu Azije. Portfolio uključuje sledeće kanale: Universal Channel, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks i Golf Channel. Ovi jedinstveni brendovi obezbeđuju širok dijapazon zabavnog sadržaja lokalnom gledalištu širom zemaljske kugle; portfolio takođe uključuje i Movie 24 u Velikoj Britaniji i The Style Network u Australiji. NBCUniversal News Group jedno je od najuticajnijih i najpriznatijih imena kada se govori o informativnim sadržajima i upravlja kanalima CNBC i NBC News.

NBCUniversal International Networks deo je NBCUniversal, jedne od vodećih svetskih medijskih i zabavnih kompanija za razvoj, produkciju i marketing zabavnog i informativnog sadržaja. NBCUniversal poseduje i upravlja brojnim televizijskim kućama koje su zadužene za proizvodnju zabavnog i informativnog programa, vodećim filmskim kompanijama, poznatim televizijskim produkcijama, televizijskim grupama, svetskim tematskim parkovima, i paketom poslova vezanih za Internet. NBCUniversal je podružnica Comcast Corporation.

O Den of the Thieves

Den of Thieves (DoT) je scenaristička producentska kuća za televizijske emisije uživo, koju su 2007. osnovali Jesse Ignjatović i Evan Prager. Od svog osnivanja, DoT je postala jedna od najcenjenijih i najtraženijih proizvodnih kompanija u industriji. DoT je producentska kuća rekordnih MTV Video Music nagrada za poslednjih 13 uzastopnih godina, a takođe je i izvršni producent za koncert „Taylor Swift: Reputation Stadium Tour“, poseban koncert za Netflix, People’s Choice Avards na kanalu E !, The Gong serija na ABC kanalu, iHeartRadio Music nagrade za Turner Broadcasting, Peabody nagrade i Ken Jeong Netflix komediju “You Complete Me, Ho” u režiji Johna Chua. Osim što predstavljaju neke od vodećih svetskih premijernih emisija i specijala, DoT je ime iza produkcije komičnih specijala i dokumentarnih filmova za Netflix, Comedy Central, Apple – između ostalih. Pored toga, DoT je takođe producirao multi-mrežnu emisiju Hand in Hand: Benefit for Hurricane Relief u septembru 2017. godine, a dodatno i digitalni strim za March for Our Lives u martu 2018. godine.

O People’s Choice nagradi

E! Sa svojom “People’s Choice nagradom” služi kao ekskluzivni promoter i snaga ove popularne godišnje nagrade koja slavi najbolje od pop kulture. E! Je vlasnik “People’s Choice nagrade” i to uključuje godišnji događaj uživo zajedno sa svim digitalnim i društvenim naporima. Sada u svojoj 44. godini People’s Choice nagrada predstavljaju jedinu nagradu koja je u celosti određena glasovima publike za omiljene likove u filmovima, muzici, televiziji i pop kulturi. People’s Choice oficijalni sajt na www.PeoplesChoice.com poseduje platformu za glasanje u kojoj fanovi određuju nominacije i pobednike za godišnje nagrade. “People’s Choice nagradu” prvobitno je stvorio 1975. godine Robert Stivers. “People’s Choice nagrada” je ranije bila u vlasništvu Procter & Gamble, a producent je bio Mark Burnett za CBS.


 

Comments