Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kada kažemo hladno jesenje veče, prva asocijacija su toplo ćebe, topla čokolada, topao zagrljaj i vruća tv serija! Ukoliko ste upravo u potrazi za serijom koja će vas oduševiti ove sezone i zbog čije naredne epizode ćete jedva čekati kraj radnog vremena i odlazak kući, izdvojili smo neke od najnovijih, za koje mislimo da će biti vredne gledanja!

“Selfie”

Ovo je moderna verzija serije “My Fair Lady“. Priča prati život Elize Duli koja je zavisnik od društvenih mreža i moli svog kolegu Henrija da joj pomogne da se promeni jer je shvatila da nema prijatelje u realnom životu.

Ovu serija ima dobre kritike i najavljuje se puno smeha uz ovu modernu komediju. Svi vi opsednuti društvenim mrežama, prepoznaćete se.

 “The Flash”

Ova serija prati priču o Beriju Alenu koji se pretvara u superheroja Fleša brzinom munje! Fanovi Fleša sa oduševljenjem čekaju emitovanje prvih epizoda, a ako ste i vi fan, ili samo volite priče o superherojima, evo serije koju ćete voleti ove jeseni.

“A to Z”

Ukoliko volite ljubavne priče, volećete da pratite celu vezu Endrua i Zelde, koja će trajati, kako je publici rečeno 8 meseci, tri nedelje, pet dana i jedan sat. Ova serija se posebno preporučuje ljubiteljima serije “How I Met your Mother” koji su bili razočarani ishodom na kraju. Rađena su istraživanja i publika je pitana šta je očekivala od te serije i zašto je razočarana njenim krajem. Na osnovu toga, napravljena je ova nova serija.

“Red Bend Society”

Ova priča Stivena Spilberga prati živote bolesnih tinejdžera kojei zajedno borave u bolnici u Los Anđelesu. Ova drama je mnogo više nego tužna priča o životima dece koja boluju od raka i više se fokusira na njihove avanture i priče.

“How To Get Away With Murder”

Ova serija prati priču profesora prava koja sa svojim studentima biva umešana u ubistvo. Kritičari i emiteri su toliko sigurni u uspeh ove serije, da joj je čak dodeljen udarni termin emitovanja.

Lenka Gatić

Editors choice