Drage dame, imamo čast da vam predstavimo novu rubriku, koju ćete, ne sumnjamo, svake nedelje sa oduševljenjem čitati. Svakog petka, u vašem omiljenom magazinu, izdvojićemo tri muškarca koji važe za neke od najpoželjnijih frajera u Beogradu! Da se razumemo, oni nisu svi iz Beograda, ili zbog poslovnih obaveza često i nisu u gradu, ali kad god se pojave, žene seku vene i bore se za svaki njihov pogled i mrvicu pažnje.

Od uspešnih biznismena, preko sportista, glumaca, pevača, na ovoj listi nalaziće se muškarci različitih godina, čijem šarmu ne možemo odoleti.

Saša Kovačević

Saša Kovačević rođen je 27. 07. 1987. u Beogradu. Muzikom se bavi od svoje šesnaeste godine, a sa svojim bratom Radetom drži muzički studio. Još od prvog pojavljivanja, davne 2004. godine na festivalu “Sunčane skale”, kada se predstavio pesmom “Pakao i raj”, žene su počele da uzidšu sa njim.

U gradu je poznat kao dobar momak, šaljiv i veliki srcelomac. Na početku karijere je i predstavljao svoje devojke u medijima, međutim, valjda se naučio pameti, sada više ne govori o tome.

Jedina mana mu je to što je nizak. Dobro, nije baš strašno nizak, ali čisto da znate, štikle ostavite kod kuće. Međutim da je zgodan, nego šta je! Pravi je ovisnik o teretani, tako da bi najbolje bilo da se dovedete u red a onda raspitate gde vežba.

Miloš Teodosić

Teo je rođen 19. 03. 1987. u Valjevu. Jedan je od naših srebrnih košarkaša, a posle završenog Svetskog prvenstva u Španiji, našao se u takozvanoj idealnoj petorci.

Teo je šmeker. Ne može čovek da kaže da je idealno lep ili nešto doteran niti da uopšte igra na tu loptu kod žena. On je samo tu, tako nonšalantno i nezainteresovano deluje i ženama valjda to onda bude privlačno. Bore se da osvoje njegovu pažnju.

Dugu vezu sa odbojkašicom Majom Ognjenović, razvlačilo se po novinama šta je razlog njihovom raskidu. Pominjala se tu i neka manekenka, Jelena Kuveljić, koja je predstavljena kao devojka koja sistematski ide i rastura veze, ali na kraju su se složili da je razlog prekida udaljenost i obaveze koje imaju.

Kako bilo, sad mu je krenulo u karijeri, završilo se Prvenstvo i on ne propušta priliku da proslavi medalju na Beogradskim splavovima. U napad!

Aleksandar Jovović

Aleksandar je jedan od naših najpopularnijih manekena. ’89 je godište. Skoro da ne postoji revija na Nedelji mode u Beogradu a da on ne prošeta pistom. Mršti vam se na reklami dok čekate autobus, smeška se sa bilborda… Gde god da se okrenete eto njegovih trbušnjaka.

Devojke bukvalno mole za karte za revije muških dizajnera samo da bi ugledale njega i njegovog kolegu Vladu Vuksanovića, a onda ciče dok ga slikaju. Ja videla, svojim očima!

Najpoželjnije neženje Beograda Saša Kovačević Miloš Teodosić Aleksandar Jovović 2 Najpoželjnije neženje Beograda: Saša Kovačević, Miloš Teodosić, Aleksandar Jovović

Priča se da je dobar lik. Druži se sa istim ljudima iz srednje uglavnom i možete ga videti na svim normalnim mestima. Dakle, nije istripovao zvezdu.

Ako hoćete da ga osvojite samo nemojte molim vas da cičite na revijama. To stvarno nikuda ne vodi.

Upoznajte još neke neženje Beograda! 

Lenka Gatić 

Comments