Ako ne spadate u grupu onih retkih ljudi koji na posao redovno nose ručak ili, pak, u grupu onih koji drže dijetu pa imaju strogo propisani režim ishrane, sigurno ste na poslu mnogo puta do sada sebi ili na glas postavili ono čuveno pitanje: Šta jesti danas? Odluka je, naravno, uvek teška i često nezdrava, ali ne zadugo, zato što smo pronašli veoma lako, a pritom i zdravo rešenje – Tegla’s.

Smešten u Beogradu i u Novom Sadu, Tegla’s je brend koji vam nudi najukusnije obrok salate koje ste ikada probali, upakovane naravno u tegle, kako im i samo ime kaže, u čijoj ćete ponudi naći pregršt zanimljivih kombinacija od, pre svega, izuzetno zdravih sastojaka.

Mi do sada nismo mogli da odolimo tzv. Popaye salati, novitetu u Tegla’s ponudi, u kojoj će uživati svi pravi gurmani upravo zbog toga što se u sklopu njenih sastojaka nalaze piletina, pančeta, spanać, šampinjoni, crveni luk, krutoni, feta sir i cream dressing. Ali, to nije sve!

sta jesti na poslu 1 Najveći problem na poslu: Šta jesti danas?

Ukoliko želite da vam ručak bude nešto jači, onda se obavezno odlučite za kombinaciju zvanu Four Cheese, koja je prava poslastica za sve ljubitelje sireva. Savršena kombinacija dimljenog sira, parmezana, gorgonzole, feta sira, crnih i zelenih maslina i penne paste, sa dodacima cherry paradajza, hrastovog lista, badema i clear dressing-a, potpuno će vas oduševiti ali i zasititi na pravi način.

sta jesti na poslu 2 Najveći problem na poslu: Šta jesti danas?

Ako, pak, želite da svoj ručak i zasladite, onda ne propustite priliku da probate neku od preukusnih “slatkih tegli” koje se nalaze u ponudi. Naš predlog je prava energetska bomba, kojom ćete se oduševiti kada je prvi put okusite – Banana Bomb. Sa sastojcima koji obuhvataju kranči musli, orahe, banane, kikiriki puter, sojino mleko, med i grčki jogurt, ova poslastica idealna je za vas čak iako ne volite žitarice, jer je iskombinovana tako da predstavlja pravo bogatstvo ukusa i sastojaka.

sta jesti na poslu 3 Najveći problem na poslu: Šta jesti danas?

Sredinom februara Tegla’s otvara novi lokal u srcu Beograda, u Čumićevom sokačetu, pa će svi koji rade u centru moći da iskoriste pauzu za šetnju i salatu.

Kompletnu ponudu obrok salata i slatkiša Tegla’s, kao i sve novitete, možete videti na njihovom sajtu teglas.rs, dok je veoma važno naglasiti da je brend Tegla’s uveo i pravi sistem reciklaže ambalaže. Obratite pažnju – na svakih 10 vraćenih praznih tegli očekuje vas jedna nova, ali puna! Još jedan razlog da uživate u svojim omiljenim poslasticama!

Comments