Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Nauka nas ne ohrabruje mnogo u pogledu mudrog izbora partnera – razna istraživanja pokazuju da se stvari odvijaju nesvesno i na organskom nivou, da zapravo ono najprimitivnije u nama odlučuje o tome da li ćemo nekome pokloniti svoje srce (i dozvoliti mu da ga slomi).

Sve je hemija, kažu zagovornoci feromona i ostalih oblika razmena informacija ispod radara naše svesti. Možda su u pravu, možda je sve već odlučeno i pre nego što se prvi put poljubimo sa nekim, ali to što je hemija tako moćna sila, ne znači da ne treba da uključimo mozak i razmislimo pre nego što joj se prepustimo.

😘 @tbendina

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Uvek postoji taj trenutak kad možemo da se odupremo onome što nas privlači i kad imamo jasan osećaj o tome u koliko komplikovano iskustvo ulazimo i da li nam to treba ili nam je bolje da se povučemo. Taj lucidan trenutak obično nam ne posluži da odustanemo i poštedimo sebe teškog iskustva, nego da ga se kasnije setimo, kad počnemo da se pitamo šta nam je to sve trebalo, da bismo bili svesni da smo ipak birali i da smo mogli da izaberemo drugačije.

Sa prihvatanjem odgovornosti, lakše se oprašta brže se prihvata i hrabrije se ide dalje.
Dakle, pre nego što se upustiš u vezu sa nekim ko te privlači, znaj da ćeš to verovatno učiniti, bez obzira kakve zaključke budeš izvela razmišljanjem, znaj da će hemija verovatno nadvladati razum i nastoj da budeš svesna svakog momenta, jer ćeš kasnije (kako god se stvari odvijale) biti sebi zahvalna zbog toga.

Editors choice