Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Sočna i ukusna hrana obično je i vrlo kalorična, ali je volimo te je često dopuštamo sebi. Dobro, da ne generalizujemo ima i onih karaktera među nama, koji se uzdržavaju od ovakve hrane, koji je ne vole i kojima sočne kalorične namirnice i obroci ni malo ne prijaju. Međutim, sigurno je da i oni dopuste sebi bar jednom u nedelji ili jednom u mesec dana da se “ogreše”. To je sasvim u redu. Treba da doziraš “loše” obroke i treba da upostaviš balans kada je ishrana u pitanju. Doručak je najvažniji obrok tokom dana, bar tako kažu stručnjaci. Mnoga naučna istraživanja su to potvrdila, međutim, jasno je da nismo svi isti i verovatno znaš mnogo onih ljudi kojima prija da preskoče doručak, jer ujutru nemaju apetit. I to je sasvim u redu, jer treba da pratimo svoje telo.

View this post on Instagram

Quick coffee run on this gloomy day. 🥰

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

I sigurno znaš koja ti hrana posebno smeta, ne samo ujutru, nego i tokom celog dana. Tvoj organizam to oseća, ali to verovatno zanemaruješ, jer ne želiš da se odrekneš slasnih omiljenih namirnica. Međutim, pojedina hrana i te kako utiče na tvoj metabolizam i usporava ga. To naravno povlači sa sobom mnoge negativne i neželjene efekte, a gojaznost je samo jedan od. Zato probaj da smanjiš naredne namirnice i videćeš kako ćeš se osećati mnogo svežije i odmornije, jer loša i kalorična hrana pored toga što usporava metabolizam umara i doprinosi osećaju teskobe, kako u fizičkom tako i u mentalnom smislu.

Bejgl

Moramo da priznamo, ovo je jedan od omiljenih doručaka! Ko još ne voli sendvič?! Ukusno, još sa svim dodacima, pršutom na primer, i raznim namazima – ovo je verovatno idealan doručak! I da, prilično se mi najedemo i bude nam lepo i budemo siti još dugo nakon doručka. Međutim, ovo nije dobra opcija. Bejgl ne sadrži hranljive materije, što znači da ćeš nakon konzumiranja ove preleposti verovatno osećati kao da imaš kamen u stomaku, ali naravno nikada to nećeš priznati. Bejgl ti neće pružiti energiju koja ti je potrebna za dobar početak dana, ali ni energiju koja će ti biti potrebna da preguraš bar do ručka. Manjak energije donosi i manjak koncentracije.

Editors choice