Kompanija Bambi je 10. novembra u ugodnom ambijentu Đura Bara predstavila novog člana porodice WellBe, čokoladu sa ekstraktom biljke stevia, bogate vlaknima i bez dodatog šećera.

Ovom prilikom su PR menadžer Nemanja Brković i brend menadžer Tanja Knežević predstavili medijima novi proizvod i prodiskutovali uopšteno o konzumaciji proizvoda sa stevijom.

“Sa velikim zadovoljstvom danas predstavljamo novi proizvod brenda WellBe, crnu i mlečnu čokoladu sa dodatkom biljke stevia, biljke koja raste u Americi i blagotvorno deluje na organizam, zahvaljujući steviol glikoizidima koji predstavljaju prirodnu zamenu za šecer. Nadamo se da će se nove čokolade dopasti svima i da ćete ih uvrstiti u svoju ishranu kao svoju slatku naviku!“ – izjavila je Tanja Knežević, brend menadžer WellBe portfolija i istakla da je izuzetno važno da ovakvi proizvodi postoje na našem tržištu.

2 1 Novi član WellBe porodice – čokolade sa stevijom

Obožavaoci čokolade sada mogu bez griže savesti uživati u dve varijante WellBe čokolade zaslađene ekstaktom biljke stevia, crnom sa 70% kakaa, i mlečnoj čokoladi.

1 1 Novi član WellBe porodice – čokolade sa stevijom

Ljubitelje Bambi čokolade će posebno obradovati vest da je nova čokolada zadržala prepoznatljivi ukus, ali da ne sadrži dodate šećere. Ove čokolade su idealne za one koji brinu o svom zdravlju i izgledu, a istovremeno ne žele da se odreknu čokoladnog uživanja. Posebna prednost ovih čokolada je što se mogu upotrebiti i za pripremu najukusnijih čokoladnih poslastica.

Atmosfera Novi član WellBe porodice – čokolade sa stevijom

Prisutni gosti su u prijatnoj atmosferi bara imali priliku da uz tople napitke konzumiraju WellBe čokolade i podele svoje utiske sa predstavnicima kompanije.

Comments