The Lion King

Nakon dugo isčekivanja, jedan od najlepših crtanih filmova dobija live adaptaciju. Glumačka postava koja ima Beyonce Childish Gambina u glavnim ulogama, ne može biti loš film nikako. Priliku da vidimo ovaj film ćemo imati ovog leta, s obzirom na to da je premijera zakazana za 19. jul.

Lady And The Tramp

Do sada smo navikli već pomalo da idemo u bioskop kako bi gledali live-action filmove Disneya, ali jedan od najlepših crtana Lady and the Tramp će ipak biti televizijski film. Ovaj film će biti dostupan nakon lansiranja Disney+ streaming servisa, a premijera je zakazana za 12. novembar ove godine.

MULAN

Možda je pravi momenat za film o Mulan. Svi znamo priču o devojci koja je spasila celu Kinu od napada Huna, a ako planiraju da igraju na kartu feminizma, ovo može biti veliki jackpot za Disney.

Cruella

Nakon uspeha Maleficent, na red nam dolazi još jedan zlikovac – Cruella. Kultni lik, koju je za Disney već tumačila Glen Close, sada će uloga ovog genijalnog lika pripasti Emmi Stone. Film će ugledati svetlost dana tek 23. decembra sledeće godine.

Još neki od najavljenih filmova koje ći se snimati i o kojima nisu trenutno poznati nikakvi detalji su The Jungle Book 2, Pinocchio, The Hunchback of Notre Dame, Lilo & Stitch, Beauty and the Beast 2, Tinkerbell, Peter Pan, Chip n Dale, Prince Charming, The Sword in the Stone, i onaj od kog se možda najviše očekuje čak i kad nije još ni u planu da počne snimanje – The Little Mermaid.

Ako volite sve ove bajke, onda se spremite da jurite u bioskope kako biste uživali u svim ovim čarobnim trenutcima koje nam Disney donosi.

———————–

izvor naslovne fotografije: instagram.com/karendelagarza

Jovan Žihlavski

Comments