Jesen i hladniji dani uopšte, nas uvek nateraju da budemo malo kreativniji kada je kvaliteno provođenje (slobodnog) vremena u pitanju. Nekako preko noći opcije “šetnja pored reke” sa drugaricom, vožnja rolera ili bicikla postanu teže izvodljive, jer naravno ako ne pada kiša, onda duva košava, a ako i sija sunce, dok završimo sa školom ili poslom i stignemo kući, već je uveliko pao mrak!

Šta nam je činiti? Pa, svakako ne moramo tužno sedeti pored prozora i očajavati što je leto prošlo (iako, moram da priznam da svake godine radim baš to). Ali, kada prihvatim situaciju takvu kakva je, shvatim da hladno vreme naravno ima svojih prednosti!

slana 1 Oduševi društvo za tren oka: 5 kreativnih i brzih recepata za veče kod kuće!

Ako ti i tvoja ekipa nemate ideju kako da provodite slobodno vreme, a opet naravno želite da se dobro provedete, evo par predloga: organizuj filmsko veče, ili veče gledanja starih crtanih filmova, ili veče društvenih igara! Dobra stara zabava tako lako može da se pretvori u savršeno veče puno smeha. A naravno, svi znamo šta je ključni, tajni “sastojak” uspeha ovih okupljanja! Klopa!

Otkrivamo ti 5 savršenih i vrlo jednostavnih recepata koji će te učiniti glavnom, hit domaćicom u društvu!

Avokado-Limun umak sa slanim keksom

Omiljena zdrava hrana popularnih instagramerki – avokado – uz par začina i dodataka može da se pretvori u najukusniju grickalicu. Osim dva do tri avokada i limuna, trebaće ti i jedan čen belog luka, malo bibera i 1 veće pakovanje grčkog jogurta. Sve sastojke stavi u blender i pomešaj dok se ne sjedine.

slana 2 Oduševi društvo za tren oka: 5 kreativnih i brzih recepata za veče kod kuće!

Šta bi umak bio bez keksa? Tajni uspeh ovog recepta se zapravo krije u idealnoj kombinaciji ukusa, odnosno Plazma Slana koja fantastično ide uz ovaj umak!

Selekcija kačkavalja sa grožđem i maslinama

Oh so french! Zapravo imaju francuzi pojma! Možda ti je uvek delovalo pretencizno da poslužiš goste različitim žutim sirevima, crnim grožđem i maslinama, ali kombinacija je pre-u-ku-sna! Iskoristi činjenicu da se grožđe još uvek može kupiti (mada požuri); kupi četiri do pet vrsti sireva (ne zaboravi gorgonzolu) i voila!

Comments