Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

Ponekad smo nerealne i kad nam se čini da sasvim znamo šta hoćemo i kakvog muškarca želimo i ponekad su te naše zamisli oprečne – ne samo onome što je realno, nego i onome što stvarno želimo u emotivnom odnosu. Kombinacija predrasuda, nerealnih očekivanja i neiskustva čine sledeći spisak.

Želiš da je (malo) ljubomoran

Uverena si da postoji zdrava doza ljubomore i da njeno iskazivanje znači da mu je stalo i da ne želi da te izgubi. Ali svaka ljubomora je ili izraz njegove nesigurnosti, ili posledica tvog ponašanja, a ako mu daješ razloge da bude ljubomoran (da bi ga malo podstakla) to je isto tako destruktivno, kao i kad je ljubomoran bez razloga, zbog svoje posesivnosti i nesigurnosti. Ne želiš ljubomoru u emotivnom odnosu, jer to nije vruća igra za podsticanje osećanja, nego otrov koji lagano (ili brzo) uništava vezu.

Želiš dominantnog muškarca

To je onaj koji uzima stvari u svoje ruke, pokazuje inicijativu i rešava probleme. Dobro je kad na nekog možeš da se osloniš da će preuzeti kontrolu u kritičnim situacijama, naročito ako si sama paničar i loše organizovana. Ali ako on želi da upravlja tobom i nonšalantno određuje šta ćete da jedete, koji film ćete gledati, preporučuje ti kako da se obučeš (traži da se presvučeš kad mu se ne sviđa tvoj izbor) to je preterana dominacija, koja uopšte nije prijatna. A ako te privlače dominantni tipovi, lako možeš da naletiš na nekog ko na početku (i na površini) pokazuje pristojno i džentlmensko ponašanje i odaje utisak muškarca koji brine o ženi, dok je u stvari prikriveni zlostavljač, koji će svoje pravo lice otkriti kasnije u vezi. I tako možeš da se nađeš u vezi u kojoj nisi slobodna ni da misliš, ni da govoriš, ni da radiš ono što želiš.

Editors choice