Želiš da bude obdaren

Dok ne realizuješ svoju seksualnost u slobodi i opuštenosti, dok ne otkriješ da tvoje uživanje zavisi od tebe, od toga da li umeš da se predaš i da se posvetiš zadovoljstvu, mislićeš da veličina ima veze. A tako misle i mnogi muškarci – veličina penisa ih prilično opterećuje. Za dugoročno dobar seksualni život mnogo je važnije da se poznajete, da ste opušteni i slobodni zajedno, da se radujete seksu i umete da uživate, da budete uigrani i da imate razumevanja jedno za drugo. Osim toga, muškarci koji jesu obdareni, često imaju potpuno pogrešnu predstavu o tome da je njihova veličina sasvim dovoljna i nikada ne postanu dobri ljubavnici, jer ljubav se ne vodi penisom – to je samo sredstvo realizacije.

 

Želiš da ste stalno zajedno

Kvalitetno provedeno vreme je mnogo važnije od količine vremena koju provodite zajedno. Nakon nekoliko prvih meseci zaljubljenosti tokom kojih imate potrebu da se ne odvajate i sve dnevne obaveze su samo gluposti koje vas sprečavaju da se neprekidno grlite i milujete, biće sasvim normalno i prijatno da svako ima svoje obaveze i svoj život van veze, koji vreme koje provodite zajedno čini dragocenim i posebnim. Čak i kad živite zajedno, to što se stalno viđate nije dovoljno i potrebno je da imate one posebne sate u kojima ste potpuno posvećeni jedno drugom.

Želiš romantičnog muškarca

Neki muškarci jesu romantični i umeju da obraduju ženu sitnim gestovima, prepoznaju i umeju da stvore romantičnu atmosferu i umeju da se udvaraju, čak i kad su dugo u vezi. Ali mnoge žene ni same nisu načisto sa tom romantikom, odnosno, nemaju ideju šta bi to trebalo da bude – čime se i kako iskazuje romantika. Sveće, cveće, povremeni pokloni? Ono što zapravo želiš je da ti on iskazuje pažnju, a on to možda čini na način koji ti baš ne ceniš i ne razumeš najbolje. Zato, ako znaš koja vrsta pažnje ti prija, prosto objasni svom partneru šta je ono što bi volela da povremeno čini za tebe.

Želiš savršenog muškarca

Ni Supermen nije savršen. On je prosto dvostruka ličnost i nije mu lako. A i njegova devojka mora da ga deli sa celim svetom, jer je svima potreban. Možda je za tebe savršen onaj koji ima dovoljan broj osobina koje želiš kod muškarca, ali u tom paketu se svakako nalaze i njegove slabosti i mane, neminovno je, dokle god smo ljudska bića. Uvek nešto tolerišeš, prihvataš ili prosto podnosiš, zbog nečeg što ceniš i što ti je važno.

Pročitajte još i ovo:

Verujete li u prijateljstvo na Fejsbuku? (BLOG)

Znaci da je tvoj prijatelj “fejk”

Razlozi zbog kojih treba da preispitaš šta govoriš prijateljicama o svojoj vezi

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.
Brankica Milošević

Comments