Želiš da te sluša

Još ako želiš dominantnog muškarca koji će te slušati i ispunjavati tvoje želje, stvarno si u konfliktu sa svojim željama. A ako želiš da ti budeš dominantna, a on poslušan, pre ili kasnije ćeš zbog podređenosti početi da ga prezireš i da ga namerno „drndaš“ čisto da vidiš da li će se pobuniti i zauzeti za sebe. Osim ako oboje ne nalazite ispunjenje u odnosu domine i roba.

Hoćeš da bude imućan

Mnogo muškaraca je posvećeno sticanju materijalnog blagostanja, jer ih to strasno angažuje, jer na taj način ostvaruju svoju ideju o uspehu i jer u posao ulažu svu energiju bežeći od nekih ličnih nesigurnosti i problema i jer su sigurni da će ženama biti privlačni zato što su imućni. Mnogo žena dokazuje da su u pravu, jer im je najvažnije da ne moraju da misle o novcu i da imaju muškarca koji će rešiti sve njihove finansijske probleme. Ali, čak i ako stvarno zavoliš nekog ko je imućan i uspešan, biće komplikacija – posao je njemu uvek na prvom mestu i njegova prva ljubav i nikada neće imati dovoljno vremena za tebe i za vašu vezu. Koliko će ti onda značiti njegova platežna moć?

Želiš avanturistu

Možda se ložiš na opasne momke, koji se ponašaju divlje i slobodno i sa kojima život izgleda tako uzbudljivo. Ali ako uđeš u vezu sa nekim ko najviše voli svoju slobodu, nećeš dugo moći da ga pratiš u tome – avanturisti obično ne vole nikakve obaveze i odgovornosti, a stabilna veza i eventualno brak i porodica svakako zahtevaju neki stepen obavezanosti i odgovornosti. Ubrzo ćeš postati prepreka njegovoj slobodi, počeće da ti smeta njegov avanturizam i želećeš da se on promeni i postane stabilan i odgovoran. A to nije onaj momak koji te je privukao na početku – a ni ti nisi da devojka s početka veze. Potrebe u odonsu se menjaju sa godinama i sa napredovanjem veze, a sa avanturistom možeš imati samo – avanturu.

Comments