Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/3

Svi volimo da jedemo, a pravilo često važi, pto ukusnije to štetnije. Možda ni to više nije tako tačno, budući da brojni zdravi obroci umeju da budu veoma ukusni i primamljivi, ali opet volimo svi i da nekad “zgrešimo”. No, tada se često napravi propust i greška, a to je što ne vodimo računa kada ćemo šta pojesti. Neke omiljene namirnice možda sprečavaju da smršate, ali ne zato što goje same po sebi, već što ih jedete u periodu dana kada organizam ne može da ih svari. Zato ti danas otkrivamo koje je to pravo vreme za konzumiranje omiljenih namirnica i jela.

Otkrivamo ti u kom delu dana bi trebalo da jedeš omiljenu hranu2 Otkrivamo ti u kom delu dana bi trebalo da jedeš omiljenu hranu

Naravno, moramo početi od nje, čokolade. Retko ko može da joj odoli i da kaže da je neće više jesti, a i oni koji to kažu veoma brzo se pokaju i dokažu da to ipak nisu mogli. No, i onda kada je jedete, pokušavajte da to u najvećoj meri bude crna čokolada i a je konzumirate u toku doručka. Tada će vam dati dovoljno energije za dan koji je pred vama, držaće vam koncentraciju, a dobra je i za vaše srce. Izbegavajte je u toku dana, te nikako kao užinu, jer će se tako samo pretvoriti u masne naslage.

Editors choice