Multifunkcionalni nameštaj

Mnogi će i dalje raditi od kuće ove godine, pa multifunkcionalni nameštaj i dalje važi za ključni element dizajna enterijera. Pored potrebe, uštedećete i na novcu i prostoru. Bilo da uređujete spavaću, radnu ili ćošak sobe, važno je da odaberete nameštaj koji je praktičan, ali i stylish. Na primer, rasklopivi radni sto može služiti i kao toaletni, pa vaš rad do kraja dana može ostati “prikriven”, omogućujući vam da stvorite efikasan balans između posla i privatnog života bez iskušenja da skačete za radni sto neposredno pre spavanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fy! (@iamfy)

Raskošni otomanski kreveti

Iako ne predstavljaju ništa novo, otomanski kreveti doživljavaju ponovnu popularnost 2022. godine. Sa skrivenim skladištenjem, ovakvi tipovi kreveta su sjajna opcija ako vam nedostaje prostora za odlaganje. Sve više ljudi želi ležaj koji odgovara njihovom individualnom ukusu, pa je i kreiran širok asortiman prilagodljivih kreveta. Najpopularnije boje za krevete trenutno su plava, ljubičasta i siva. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fy! (@iamfy)

Statement slike iznad kreveta

Recite zbogom skandinavskom minimalizmu koji je dominirao trendovima u dizajnu enterijera poslednjih godina, i pozdravite prijatne šablone, floralne elemente i raznovrsne teksture. Upečatljive slike iznad kreveta unose boju i karakter u spavaće sobe, čineći vaš krevet epicentrom prostorije. Ove smele slike i table već dominiraju ovog proleća, a mogu biti raznih veličina. Iznad kreveta možete okačiti samo jednu – ali veliku, ili više manjih. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fy! (@iamfy)

Što se tiče boja – plava, zelena, ljubičasta i braon će biti one koje će dominirati spavaćim sobama. One nesumnjivo oplemenjuju prostor, i idealne su za one koji žele da unosu promenu, prvenstveno vedrinu i nešto nesvakidašnje u svoj životni prostor.

Naslovna fotografija: instaram.com/iamfy

Dušan Veselinović 

Comments