Leto ili zima, nebitno koje je godišnje doba, ukusna hrana odgovara svima. Svi vole da skuvaju nešto slasno i lepo, pa vam dajemo neke predloge odakle biste to mogli da uzmete neku ideju za svoj, pa može i današnji ručak ili dezert. Verovatno ih već gledate na televiziji i u emisijama gde vam pokazuju šta sve spremaju, ali zar ne bi bilo najbolje da sve to imate na jednom mestu, u kuvaru svog najomiljenijeg svetskog kuvara?

Entoni Bordejn, Recepti braserije Les Halles

Neko ume da kuva, neko ume da piše. Entoni Bordejn ima neverovatnu sreću da obe te stvari radi fantastično. Niko ne ume da piše o kuvanju kao on, pa je sada pred nama i njegov kuvar. U pitanju su recepti proslavljene braserije Les Halles, čijoj popularnosti je i sam značajno doprineo. Ova knjiga će vam omogućiti da u Bordejnovu kuhinju uđete kao njegov šegrt i da od njega učite kao da je tu pred vama – lucidan, beskompromisan, strastven i neposredan, kao i uvek.

knjige 3 Ovog leta kuvajte uz najbolje kuvare + GIVEAWAY

Rudolf van Vin, Rudolfovi kapkejkovi

Otkrijte čari “najdemokratskije” od svih poslastica. Rudolf van Vin je svakako jedan od najomiljenijih televizijskih voditelja i kulinarskih zvezda kod nas. Svoju popularnost ovaj šarmantni Holanđanin je zaslužio maestralnim serijalima koji se emituju na kanalu 24Kitchen u kojima pleni nepretencioznošću i prisnošću, ali i očiglednim vrhunskim kulinarskim i poslastičarskim veštinama. Postoji li još neko ko verno ne prati njegove pekarske i poslastičarske uspehe? Naravno da ne, jer domaćice širom sveta baš njega koriste kao inspiraciju.

knjige 2 Ovog leta kuvajte uz najbolje kuvare + GIVEAWAY

Lorejn Paskal, Lako do zdravog obroka

Samo nekoliko meseci nakon svetske premijere, pred nama je i srpsko izdanje nove knjige Lorejn Paskal, Lako do zdravog obroka. Neodoljiva Lorejn kuvanju pristupa opušteno i zato je svi vole. Ona nas i u ovoj knjizi uči kako da spremamo ukusna, a ujedno zdrava i hranljiva jela. Svi recepti se izuzetno jednostavno pripremaju i savršeno se uklapaju u dnevnu rutinu savremene zaposlene žene. Odlični recepti koji vam neće oduzeti mnogo vremena, a koji će brinuti o vašem zdravlju, osvojiće vas odmah. Uživajte u Lorejninim maštovitim kreacijama koje će pokrenuti sva vaša čula!

knjige 4 Ovog leta kuvajte uz najbolje kuvare + GIVEAWAY

Lorejn Paskal, Zdravije iz rerne

Lorejn iskreno veruje da zdrava ishrana ne podrazumeva odricanje od svih lepih stvari u životu. Pečena hrana i kolači često su na lošem glasu, ali ona je razbila tu predrasudu i u moru dekadentnih knjiga posvećenih pečenoj hrani – ponudila recepte za laganija jela iz rerne u kojima se uživa bez griže savesti. U ovom kuvaru ćete pronaći čak savršenih “antistres” niskokaloričnih recepata ilustrovanih fenomenalnim fotografijama, a svaki od njih je propraćen i tabelom kalorijskih vrednosti sastojaka koji su vam potrebni za spremanje.

Svaki od ova četiri kuvara možete naručiti već sada na Mascom store stranici, uz besplatnu dostavu i savršenih 30% popusta. Kuvanje zaista nikada nije počinjalo ovako jednostavno.

Posetite www.mascomstore.com.

U saradnji sa Mascom store – om, našim dragim čitaocima poklanjamo tri kuvara od Lorejn, Rudolfa i Entonija, što je svakako lepa vest za sve gurmane i ljubitelje spremanja hrane. Sve što je potrebno da uradite jeste da:

1. Lajkujete Wannabe Magazine na Facebook – u.

2. Lajkujete Wannabe Magazine na Instagram – u.

3. U komentaru ispod ovog posta na Facebook strani tagujete tri prijatelja koji vole da kuvaju.

Troje izvučenih dobitnika dobiće po jedan kuvar, a nagradna igra traje do 28. juna kada će dobitnici biti izvučeni pomoću sajta random.org u 12h.

*Napomena: Nagradna igra važi samo za Beograd.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments