Takmičenje u pripremi najkreativnijeg sendviča pod nazivom “Niko kao Piko”, za sve ljubitelje kuhinje i ukusnih sendviča, održalo se u igraonici “Minicity” u Beogradu. U takmičenju su učestovovala deca i njihovi roditelji, a ovom zanimljivom druženju priključile su se i poznate mame sa decom. Pevačice Goca Tržan, Tijana Dapčević i TV lice Snežana Dakić, uživale su u zabavi sa mališanima i nadmetali se u kulinarskim veštinama, međutim pobedu je odnela ekipa koja su činila deca. Takmičarsku atmosferu dodatno je podgrejao poznati voditelj Luka Tešanović, a čelnici kompanije PIK izabrali su pobednički tim i uručili im diplome i poklone.

LX 8702 Piko neizostavan sastojak dečijih sendviča

“Oduvek sam vodila računa o svojoj ishrani i ishrani svoje ćerke, na prvom mestu mi je kvalitet proizvoda i namirnica, smatram da je jako važno šta jedemo“, rekla je Snežana Dakić, poznata TV voditeljka i novinar i dodala: “PIKO parizer predstavlja savršenu namernicu za početak dana, toplo preporučujem svim mama ovaj proizvod.”

“Zdrav i bogat doručak je nešto što preporučuju svi nutricionisti, a ako je još i ukusan onda je to pravi pogodak”, rekla je Goca Tržan i dodala: “PIKO parizer pored svih nutritivnih karakteristika i kvaliteta nudi bogatstvo i punoću ukusa, stvarno je prava uživancija doručkovati, užinati ili večerati uz PIKO.”

Comments