Kompanija Bambi je 10. decembra u pravoj kućnoj atmosferi ugodnog ambijenta Il Primo škole kuvanja organizovala događaj povodom promovisanja dobro poznatog brenda Plazma Mlevena, nezamenjivog sastojka svih poslastica i omiljenog člana svake porodice.

Naši gosti, predstavnici medija, imali su priliku da učestvuju u pripremanja poslastica od Plazma Mlevene i time nam pokazali svoje kulinarske veštine kao i male tajne za pripremu ukusnih poslastica.

Spremanje poslastica sa Plazma Mlevenom Plazma Mlevena   omiljeni član svake porodice

Tom prilikom predstavnici kompanije Bambi, Marija Rakić, Brend menadžer i Nemanja Brković, Menadžer za odnose sa javnošću, su još jednom naglasili zašto je Plazma Mlevena jedan od najjačih brendova kompanije i nezamenljivi sastojak svih torti i kolača.

Plazma Mlevena Plazma Mlevena   omiljeni član svake porodice

“Sve ove godine Plazma Mlevena je idealni, kvalitetan i nezamenljiv sastojak za svaku poslasticu, a posebno za one koje pripremate za sebe i svoje najmilije, čiji su Vam osmesi najveća nagrada za uloženi trud.  Svi znamo da se tajna savršene poslastice krije u odabiru pravih sastojaka, zato mi uvek biramo Plazma Mlevenu, i puštamo mašti na volju, jer nema poslastice bez Plazme. Sa Plazma Mlevenom se prepuštate stvaranju slatkih trenutaka sigurni u vaš omiljeni ukus! ’’ – istakla je Marija Rakić, Brend menadžer u kompaniji Bambi.

Nemanja Brkovic. Marija Rakic. Gorica Nesovic. Slobodan Radeta Plazma Mlevena   omiljeni član svake porodice

Pored predstavnika kompanije, događaj su upotpunili radijski voditelj Gorica Nešović i Slobodan Radeta, profesionalni kuvar, koji su naše takmičare i ostale goste vodili kroz kulinarske čarolije.

Gorica Nesovic Plazma Mlevena   omiljeni član svake porodice

Predstavnici Sedme sile su, po oceni sudija i gostiju, tom prilikom pripremili divne kolače i još jednom dokazali da je za ukusnu poslasticu potrebno samo malo volje, vremena, veštine i inspiracije i naravno Plazma Mlevena koja običan dan pretvara u nezaboravan praznik za celu porodicu.

Comments