U saradnji sa Mercator Hipermarketima, Wannabe Magazine je za sve one koji vole dobru i ukusnu hranu, te sve one koji uživaju u njenom spremanju i aranžiranju, pripremio novi YouTube serijal pod nazivom “Recepti u trendu“. Imali ste priliku da se svojim receptom omiljenog jela prijavite, a mi smo 12 najboljih odabrali i sada je došlo vreme da vam ih predstavimo i za vas isprobamo.

Nakon odabira 12 najboljih recepata, sasvim modernih, jednostavnih, a savršeno ukusnih i primamljivih, sada konačno možemo da vam ih predstavimo, te kroz svaku epizodu serijala “Recepti u trendu” predstavimo po jedan od njih. Spremite se za rapsodiju ukusa, dosta boja, te savršeno ukusne hrane. Od ponedeljka, 21.11. sa početkom u 10h, počinjemo sa emitovanjem, kada vas očekuje prva epizoda. Nakon toga, svakog četvrtka i ponedeljka imaćete priliku da u istom terminu odgledate koji to novi, super gost sprema zanimljiv recept.

Pozivamo vam da nas pratite u ovim terminima, zajedno spremate sa nama, te da nam nakon toga javite kako je to u vašoj kuhinji ispalo. Uživajte uz nas, prijatno!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Generalni sponzor projekta: Mercator Hipermarketi