Kompanija Bambi predstavila je nove Yo D’Oro Čoko napolitanke u dva omiljena ukusa – sa mlečnim kremom i sa posnim kakao kremom. Na druženju, organizovanom za medije, Yo D’Oro tim je zajedno sa Slobodom Mićalović podelio prve utiske o vrhunskom uživanju u svakom zalogaju, koje donose bogato prelivene Yo D’Oro Čoko napolitanke.

Yo Doro Sloboda Micalovic i predstavnici kompanije Bambi Podeli uživanje uz nove Yo DOro Čoko napolitanke!

Sloboda Mićalović i predstavnici kompanije Bambi: Ružica Bućan Vujasinović, Goran Spasić, Sanela Dinić i Tijana Todorić

Kao vodeći brend na tržištu napolitanki, Yo D’Oro je za potrošače prepoznatljiv po uvek svežim, hrskavim i kremastim napolitankama.

Yo Doro Sloboda Micalovic i Sanela Dinic Podeli uživanje uz nove Yo DOro Čoko napolitanke!

Sloboda Mićalović i Sanela Dinić, Group Brand Manager u kompaniji Bambi

„Za sve ljubitelje brenda Yo D’Oro, danas predstavljamo nove bogato prelivene Yo D’Oro Čoko napolitanke u dva ukusa, omiljena među sladokuscima. Posebno se izdvajaju visokim kvalitetom i pristupačnom cenom, a atraktivna, funkcionalna ambalaža omogućava da svaka pojedinačna Yo D’Oro Čoko napolitanka bude podjednako lepa kako bi zavela čula svakog gurmana,“ istakla je Sanela Dinić, Group Brand Manager u kompaniji Bambi.

Bambi Yo Doro napolitanke Podeli uživanje uz nove Yo DOro Čoko napolitanke!

Yo D’Oro Čoko napolitanke, nova poslastica za prave sladokusce

Yo D’Oro Čoko napolitanke odlične su kao nagrada posle napornog dana, kada želimo da počastimo porodicu, sebe ili svoje prijatelje.

Comments