Za sve one koji vole hranu, a još više kuvanje i spremanje, Mercator Hipermarketi i Wannabe Magazine predstavljaju jedan sasvim novi, zabavan i potpuno drugačiji serijal o kuvanju, pod nazivom “Recepti u trendu“. Sve što je potrebno jeste da svoje omiljeno jelo podelite sa brojnom online publikom, koja će vas bodriti u svemu.

Wannabe Recepti Mercator Body W670 Prijavi se za učešće u YouTube serijalu Recepti u trendu

Pošaljite nam svoje podatke zajedno sa receptom laganog, ukusnog, jela koje nije komplikovano za spremanje, jer to zahteva savremen način života, a mi ćemo 12 najboljih odabrati i predstaviti kroz 12 epizoda ovog serijala. A za one koji vole zdravu ishranu, predložićemo verziju recepta koja će im sigurno odgovarati.

Ukoliko te društvo i okolina hvale zbog kuvanja, onda je vreme da popuniš formular za prijavljivanje OVDE, a mi ćemo 12 najboljih odabrati i predstavljati svakog ponedeljka i četvrtka od 10h na YouTube kanalu Wannabe Magazine-a počevši od 21.11.2016.godine. Pokaži svoj kulinarski talenat, pokreni svoj takmičarski duh, jer najbolji recept očekuje nagrada. Srećno!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments