Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Ako osećate da ste izgubili onaj žar i polet koji vas je ispunjavao, a ne radi se o tome da ste zašli u godine kad strast usupa mesto izvesnoj mudrosti i miru (koji su takođe strast, ali na dubljem nivou), dakle, ako niste krenuli stopama Bude, već osećate da vam fali da prosto budete, vreme je za reinstalaciju životne radosti. Kad jednom rešite da je to prioritet u vašem životu, neće vam biti teško da se okrenete sebi. Dobra iskustva onih koji su uspeli da se harmonizuju i fokusiraju na dobre stvari, predlažu neke jednostavne korake:

Šetajte svakog dana

Ako je prvo što pomislite o ovom predlogu to da uopšte nemate vremena za dokone šetnje, znači da se još uvek borite sa prioritetima. Shvatite ovo kao izazov i pronađite tih dvadesetak minuta u danu, kada ćete samo hodati. Sami, prosto koračajući, gledajući i upijajući prizore. Pada kiša? Divno, pokisnućete! Otkad niste u tome uživali? Osim što je malo kretanja na vazduhu neophodno i zdravo, daće vam razlog da prosto samo budete.

Napravite listu stvari u kojima ste najviše uživali u detinjstvu

To u vama priziva onu energiju kojom ste vibrirali kad je svet bio nov za vas, a svako zadovoljstvo jednostavno i intenzivno. Trik je u tome da prizovete to osećanje – a telo reaguje buđenjem energije koja to osećanje prati. A sigurno ćete pronaći i neke stvari u kojima i sada možete isto tako da uživate, samo ste zaboravili da možete.

radost Probudite ponovo svoju ŽIVOTNU radost!

Editors choice