Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Program vežbi za savršene trbušnjake: Nivo 2

Program vežbi za savršene trbušnjake: Nivo 2

Prošli ste prvi nivo programa i spremni ste za nastavak. Nemojte odustati, nikako, osim ako imate neki baš valjan razlog za to, a po mom mišljenju, ne postoji razlog za fizičku neaktivnost, osim nekih situacija “ne daj Bože”. Izvodi se po istom principu kao i uvodni nivo. Da ponovim, pokušajte što pravilnije da izvodite vežbe i obratite pažnju na disanje.

118 Program vežbi za savršene trbušnjake: Nivo 2

Potrebno je mnogo volje i rada u ova tri nivoa

213 Program vežbi za savršene trbušnjake: Nivo 2

Ne odustajte ni kada vas bude boleo svaki mišić

Prva serija vam je već poznata, samo što se sada radi 40 ponavljanja tokom celog nivoa, a u pitanju su izvođenja sa usmeravanjem ruku između kolena. Povezana je sa drugom serijom, dodirivanjem kolena laktovima pri izvođenju. Sledi pauza od 15 sekundi, a treća serija su “cik-cak” trbušnjaci sa podizanjem nogu. Na njih se, bez pauze, nadovezuju obični trbušnjaci sa prekrštenim rukama na grudima, a onda opet odmorite 15 sekundi. Sledeća serija su izvođenja sa podizanjem nogu u “sveću” i dodirivanjem listova nogu sa spoljne strane. Nakon toga, nešto novo – trbušnjaci gde ruke stavite na stomak, a noge ukrstite i dižete uvis kao da nešto odbacujete od sebe. Pauza, pa slede poslednje dve serije. Prva su “sklopke”, a u drugoj se rade trbušnjaci sa dodirivanjem nožnih zglobova, koji su vam, takođe, poznati iz “Nivoa 1”. Ipak, pogledajte video prezentaciju drugog nivoa i spremite se za treći, finalni. Imajte volje, isplatiće se!


Radoslav Rade Jokić je diplomirani sportski novinar, bivši košarkaš, obožava sport, bilo to gledanje ili bavljenje istim. Slobodno vreme posvećuje bliskim ljudima, kao i rekreaciji, pisanju, čitanju… Muzika ga opušta i motiviše. Zavisnik od komunikacije sa ljudima, ne voli samoću i tišinu. Kako i sam kaže “nikada ga ne drži mesto”, čovek je “od akcije”, a Beograd je pravo mesto za njega jer mu pruža sve što mu treba.

Editors choice