16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Prošli ste prvi nivo programa i spremni ste za nastavak. Nemojte odustati, nikako, osim ako imate neki baš valjan razlog za to, a po mom mišljenju, ne postoji razlog za fizičku neaktivnost, osim nekih situacija “ne daj Bože”. Izvodi se po istom principu kao i uvodni nivo. Da ponovim, pokušajte što pravilnije da izvodite vežbe i obratite pažnju na disanje.

118 Program vežbi za savršene trbušnjake: Nivo 2

Potrebno je mnogo volje i rada u ova tri nivoa

213 Program vežbi za savršene trbušnjake: Nivo 2

Ne odustajte ni kada vas bude boleo svaki mišić

Prva serija vam je već poznata, samo što se sada radi 40 ponavljanja tokom celog nivoa, a u pitanju su izvođenja sa usmeravanjem ruku između kolena. Povezana je sa drugom serijom, dodirivanjem kolena laktovima pri izvođenju. Sledi pauza od 15 sekundi, a treća serija su “cik-cak” trbušnjaci sa podizanjem nogu. Na njih se, bez pauze, nadovezuju obični trbušnjaci sa prekrštenim rukama na grudima, a onda opet odmorite 15 sekundi. Sledeća serija su izvođenja sa podizanjem nogu u “sveću” i dodirivanjem listova nogu sa spoljne strane. Nakon toga, nešto novo – trbušnjaci gde ruke stavite na stomak, a noge ukrstite i dižete uvis kao da nešto odbacujete od sebe. Pauza, pa slede poslednje dve serije. Prva su “sklopke”, a u drugoj se rade trbušnjaci sa dodirivanjem nožnih zglobova, koji su vam, takođe, poznati iz “Nivoa 1”. Ipak, pogledajte video prezentaciju drugog nivoa i spremite se za treći, finalni. Imajte volje, isplatiće se!


Radoslav Rade Jokić je diplomirani sportski novinar, bivši košarkaš, obožava sport, bilo to gledanje ili bavljenje istim. Slobodno vreme posvećuje bliskim ljudima, kao i rekreaciji, pisanju, čitanju… Muzika ga opušta i motiviše. Zavisnik od komunikacije sa ljudima, ne voli samoću i tišinu. Kako i sam kaže “nikada ga ne drži mesto”, čovek je “od akcije”, a Beograd je pravo mesto za njega jer mu pruža sve što mu treba.

Editors choice