U prijatnoj atmosferi, prisutnima se, na veoma neuobičajen način obratio Dragan Đorđević, osnivač “AAH!”, slikovito objašnjavajući koliko je hedonizam prisutan u našim životima.

Prvi čovek asocijacije govorio je o planovima “AAH!” za ovu godinu, specijalnim “AAH!” karticama koje obezbeđuju popuste, otvaranju filijala “AAH!” u drugim zemljama, a posebnu pažnju Đorđević je posvetio “AAAH!” – Akademiji Hedonističkih Veština, koja će biti u skladu sa  “Bolonjom” (misli se na poslastičarnicu, naravno).

“Veoma smo ponosni na Prvu Akademiju Hedonističkih Veština namenjenoj svim Hedonistima, kao i istinskim ljubiteljima kvalitetnog druženja. Na jednom mestu ljudi će biti u prilici da, od vrhunskih profesionalaca, uče ono što ih najviše zanima. Kuvanje, vino, ples, automobilizam, čokolada… samo su neke od sekcija kojima ćemo se baviti. Akademija će biti pravo mesto za sve ljude koji žele da nauče, da uživaju, da Hedonišu, ali i da se šire svoju mrežu kontakata sa ljudima istih ili sličnih interesovanja”, istakao je Đorđević.

Posle konferenije za medije, upriličen je rođendanski Hedonistički koktel na kojem su uživali gosti ovog jedinstvenog udruženja.

Comments