Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

One vrste žestoko problematičnih tipova, koje možete da svrstate u nekoliko sličnih kategorija (narcisoidni sebičnjaci, psihopate, manipulativni gadovi…) radiće na tome da vam slome duh, da vas ucene, ponize, unište samopouzdanje. Oni se plaše da vas ne izgube i tvrde da vas vole i sa njihove tačke gledišta to je isto i svaka taktika im je dozvoljena da bi se osigurali da ćete ostati uz njih. Oni dovoljno naslućuju šta bi ljubav možda mogla da bude, da se pozivaju na nju kada manipulišu vašim osećanjima i računaju na vašu saradnju. Ako on izgovara bilo koju od sledećih rečenica, nemojte zanemariti taj znak upozorenja i dobro razmislite o tome sa kim imate posla i koliko rizikujete produbljivanjem takvog odnosa.

Što bi neko drugi bio sa tobom, osim zbog seksa? To je poruka da nemate šta da ponudite i da treba da budete zahvalne što vas on hoće i što vas uzima pod svoju zaštitu – svi ostali će samo hteti da vas iskoriste.

Pa šta, kao da je to neka velika stvar! On omalovažava nešto dobro i plemenito što ste učinile za njega, isto kao što umanjuje značaj nekoj grubosti, pakosti, laži i izdaji koju je počinio prema vama.

Ma ti si luda! Ne, nema ničeg sumnjivog u njegovom ponašanju, nego ste vi ludi, preterujete, dramite i sve ostalo što rade lude žene, kad tačno znaju da nešto nije u redu i sumnjaju sasvim opravdano.

gad 1 Rečenice koje odaju psihopate i manipulativne gadove

Editors choice