Ubiću se ako me ostaviš; reći ću svima da si radila (smislite sami šta)

Otvorena ucena ume da bude prilično delotvorna. Držaće vas na kratkoj uzici, računajući da vi računate na njegovu neuračunljivost. A to će trajati dotle, dok vam ne postane svejedno šta će on učiniti ili koliko će vas obrukati, jer ništa nije toliko strašno i ponižavajuće kao njegov teror.

Eto vidi šta si uradila, naterala si me da…

Vaša je krivica ako je on besan, vi ste ga primorale da vas udari (i gore od toga) on je očajan što je morao tako da postupi, ali nije imao kud, vi niste bile dobre devojčice, niste ga slušale i eto vam sada, vidite šta ste uradile. Imate posla sa opasnim ludakom, bežite, spasavajte se.

gad 2 Rečenice koje odaju psihopate i manipulativne gadove

Nemoj da me ljutiš

Otvorena manipulacija sopstvenim ludilom. Vi znate šta će se desiti kad je on ljut i vi ste krive što ga ljutite. Nije on toliko lud, koliko ste vi žrtva svog straha.

Ako me voliš, uradićeš to za mene

Pristaćeš na seks sa nekim njegovim prijateljima kojima on duguje neki novac? Jer njegovi zahtevi su sasvim neumereni i on postavlja jednačinu punu pretnje. Šta će biti ako ne uradiš ono što on traži i ako to znači da ga ne voliš? On će biti jako tužan ili jako ljut, a ti ćeš biti kriva za to, jer kad ga rastužiš i naljutiš, spreman je na svašta i ne odgovara za svoje postupke.

Comments