Moja bivša je to uvek radila ovako…

Od seksa do nameštanja kreveta – on pokušava od vas da stvori svoju bivšu, odnosno traži da se ponašate po obrascu koji je usvojio i koji jedino može da prihvati. On uopšte ne zna ko ste vi i ne zanima ga, njemu treba model za koji je vezan, vi samo popunjavate prazno mesto i on hoće da vas nauči kako se to radi.

Ti ne želiš da ja budem srećan

I ovo je obično praćeno nekim sumanutim zahtevom koji vam se gadi, koji vam je odbojan, plaši vas i zbunjuje. Njega zaista usrećuju i ushićuju čudne stvari, a vi ste samo instrument pomoću koga on dolazi do njih. Služi se vama kao viljuškom, da nabode sočno parče mesa, vaša osećanja ga uopšte ne zanimaju, osim što mu je stalo da vas podvlasti, da biste bile upotrebljiv instrument.

gad 3 Rečenice koje odaju psihopate i manipulativne gadove

Ne možeš ti da budeš sama, suviše si slaba

Ovo je veoma vešto naciljano tačno u vašu slabu tačku. On dobro zna da se vi plašite da ćete ostati sami i da vas niko drugi neće hteti i da je za vas samoća strašna i nezamisliva. Ne morate da budete sami, psihopata ima koliko god hoćete i lepe se za vas. Ali zato bi bilo veoma konstruktivno da neko vreme budete sami smišljeno i namerno i da se suočite sa svojim strahovima i otkrijete da je u samoći manje strašno nego u vezi sa manijakom.

Pročitajte još i ovo:

Stvari sa kojima se suočavate u vezi kad vam nije dobro

5 razloga zašto vam srce nije slomljeno, čak i kada jeste 

Stvari koje naučite o prevari iz ličnog iskustva

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotogrfaija: www.fashioneditorials.com

Brankica Milošević

Comments