S obzirom na to da nam se leto približilo, a samim tim i visoke temperature – nema ništa lepše od ispijanja hladnog, osvežavajućeg pića. Napitak koji će definitivno biti trend u naredno vreme je smuti od vina i bobičastog voća. Dakle, jednostavan, ukusan “koktel” koji sadrži vino i voće. Šta vam više treba? U nastavku slede instrukcije kako da napravite ovo savršeno piće koje će upotpuniti svaki momenat odmaranja i opuštanja. A onda ćete sigurno zaboraviti na rast temperature koja vam uobičajeno smeta.

Pretpostavljam da mnoge od vas obožavaju vino. A tek da ga popiju na kraju radnog dana ili nedelje?! Taj umirujući trenutak ispijanja i uživanja u tišini je ono što vas ispunjava, zar ne? Kada budete probale ovaj smuti koji sadrži vaše omiljeno piće, mislim da ćete se još više oduševiti.

Dakle, ima osvežavajuće nove sastojke i nije vam potrebno puno vremena da ovo piće napravite. A unapredićete ukus vina uz pomoć voća. Izaberite vino i voće koje ima slatkastu notu. Na primer, sa belim vinom će se slagati jabuka i kruška, ali najbolje je napraviti ovaj smuti uz bobičasto voće: jagode, borovnice, kupine, maline. Uvek birajte belo vino, jer će roze ili crveno vino “progutati” ukus svega što dodate.

Comments