Hot topics

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

“Globalni trendovi pokazuju da se ljudi danas sve manje kreću, neredovno se hrane i unose previše namirnica sa visokim sadržajem masnoće i šećera. Veliki disbalans unosa i potrošnje energije za posledicu ima poražavajuće stanje uhranjenosti populacije. Poslednje Istraživanje zdravlja stanovnika Srbije sprovedeno od strane Instituta Batut beleži čak 35.1% predgojaznog i 21.2% gojaznog stanovništva u Srbiji. U srcu našeg delovanja je negovanje odnosa prema potrošačima i briga za njihovo zdravlje. Ponosni smo što možemo da ponudimo ovako inovativan proizvod koji je dobar izbor za sve one koji žele da neguju dobre prehrambene navike, a nisu spremni na kompromis kada je reč o ukusu. Ovaj proizvod dokazuje da zdravije varijante mogu biti itekako ukusne.” – poručila je Aleksandra Malešević, nutricionistkinja kompanije Nestlé.

Revolucija iz tiganja1 Revolucija iz tiganja: Sočna piletina bez kapi ulja

Proizvod će takođe biti predstavljen i na besplatnim radionicama “C klub malih kuvara”, koje Nestlé organizuje u školi kuvanja Il Primo svakog meseca, u kojima na zabavan i edukativan način deca i roditelji zajedno pripremaju ukusne i balansirane obroke. Novi proizvod “C ideja za Sočno iz tiganja” toliko je jednostavan za upotrebu da će se deca i roditelji lako snaći s njim i u narednim radionicama.

Kako je istraživanje sprovedeno 2014. godine** pokazalo, u Srbiji je prženje u tiganju omiljeni način pripreme piletine, ali pretežno uz so, biber i univerzalne začine. Zato “C ideja za Sočno iz tiganja” unosi dinamiku i može da se pronađe u tri kombinacije pažljivo odabranih mešavina začina, namenjenih pripremi piletine – mediteranska mešavina, sa belim lukom i paprika.

Editors choice