Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

“Globalni trendovi pokazuju da se ljudi danas sve manje kreću, neredovno se hrane i unose previše namirnica sa visokim sadržajem masnoće i šećera. Veliki disbalans unosa i potrošnje energije za posledicu ima poražavajuće stanje uhranjenosti populacije. Poslednje Istraživanje zdravlja stanovnika Srbije sprovedeno od strane Instituta Batut beleži čak 35.1% predgojaznog i 21.2% gojaznog stanovništva u Srbiji. U srcu našeg delovanja je negovanje odnosa prema potrošačima i briga za njihovo zdravlje. Ponosni smo što možemo da ponudimo ovako inovativan proizvod koji je dobar izbor za sve one koji žele da neguju dobre prehrambene navike, a nisu spremni na kompromis kada je reč o ukusu. Ovaj proizvod dokazuje da zdravije varijante mogu biti itekako ukusne.” – poručila je Aleksandra Malešević, nutricionistkinja kompanije Nestlé.

Revolucija iz tiganja1 Revolucija iz tiganja: Sočna piletina bez kapi ulja

Proizvod će takođe biti predstavljen i na besplatnim radionicama “C klub malih kuvara”, koje Nestlé organizuje u školi kuvanja Il Primo svakog meseca, u kojima na zabavan i edukativan način deca i roditelji zajedno pripremaju ukusne i balansirane obroke. Novi proizvod “C ideja za Sočno iz tiganja” toliko je jednostavan za upotrebu da će se deca i roditelji lako snaći s njim i u narednim radionicama.

Kako je istraživanje sprovedeno 2014. godine** pokazalo, u Srbiji je prženje u tiganju omiljeni način pripreme piletine, ali pretežno uz so, biber i univerzalne začine. Zato “C ideja za Sočno iz tiganja” unosi dinamiku i može da se pronađe u tri kombinacije pažljivo odabranih mešavina začina, namenjenih pripremi piletine – mediteranska mešavina, sa belim lukom i paprika.

Editors choice