Fizičko zdravlje

Manjak  fizičke aktivnosti: žene koje redovno vežbaju imaju jači seksualni nagon i manje bolan ciklus. Štaviše, ukoliko često treniraju ( 3-4 puta sedmično), mnogo je manja verovatnoća da će patiti od problema koje uzrokuju hormoni. Ovo je logično, jer kada je telo zdravo, manje hormonske promene će imati efekat na telo kakav bi i trebalo – spremiće ga za eventualnu trudnoću – umesto da stvaraju bolove i prave haos u telu i mozgu.

Dakle, unapredite vaš seksualni život izbacivanjem brze hrane iz jelovnika. Naravno da može zvučati glupo da preporučite ženi da više vežba, zato razmislite da zajedno trčite ili upražnjavate neku drugu fizičku aktivnost u paru. Može biti zanimljivo, time pomažete svoj seksulani život, a pre svega je zdravo.

car sex Šest stvari koje uništavaju ženski libido

Iscrpljujuće dijete: često su glavni uzrok bolnog PMS-a, neraspoloženja i lošeg zdravlja. Naposletku, znate kako se kaže: mi smo ono što jedemo. Hranite se zdravo i dajte joj adekvatan primer. Pomfrit zamenite salatom, a koka-kolu vodom. Ne zaboravite: više životne energije znači i više energije za seks.

Toksini

Ako pomognemo telu da se oslobodi toksina, osećaćemo se momentalno bolje. Cigarete, zagađenje, nedostatak fizičkog napora, loše dijete, višak kilograma… Sve su to faktori koji utiču na naše nezadovoljstvo, a ujedno uništavaju našu seksualnu želju. Najbolji način da se oslobodite toksina je da pijete dosta vode, antioksidanata,poput zelenog čaja, kao i da vežbate više.

Comments