Vreo je letnji dan i želite malo da se rashladite sladoledom? Ukoliko se jede umereno, sladoled može biti zdravo i osvežavajuće zadovoljstvo, usred vrelog leta, ali i tokom cele godine. Nisu svi sladoledi isti, postoji puno različitih vrsta, ali ono što im je zajedničko je to da se ova ukusna i osvežavajuća poslastica primarno sastoji od mleka, slatke pavlake, putera i voća. Ljudi koji uživaju u sladoledu na zdrav način, zaista ne moraju da brinu o liniji.

top gun classic jagoda Sladoled: Uživanje bez griže savesti!

Još je grčki doktor Hipokrat (460-375 p.n.e.) uočio pozitivne efekte sladoleda. On je preporučivao svojim pacijentima da jedu sladoled kako bi se okrepili i generalno osećali bolje. Bio je u pravu, jer ova ledeni desert može predstavljati osvežavajuću i zdravu poslasticu. Takođe, sladoled može sadržavati neke vitamine i minerale iz voća i mleka.

3D Nirvana Impuls cookie+Cream Sladoled: Uživanje bez griže savesti!

Ukoliko želite da kontrolišete unos kalorija, kada je reč o mlečnim sladoledima, isprobajte ALOMA porodična pakovanja u kojima možete uživati u jednom serviranju bez ikakve griže savesti, ili odaberite neki voćni desert, na primer Pirulo Watermelon jer on ima nizak sadržaj masti. Sladoled baziran na jogurtu i šumskom voću iz Nirvana frozen yogurt serije, takođe ima nizak sadržaj masti. Četiri nova ukusa Nirvana sladoleda možete pronaći samo u jedinstvenoj Nestlé “kućici sladoleda” koja se nalazi na Trgu republike.

Nirvana FrozenYogurt RedFruitCookie 150ml Ph6 Sladoled: Uživanje bez griže savesti!  double strawberry sladoled Sladoled: Uživanje bez griže savesti!

Kompanija Nestlé, u Srbiji sladolede proizvodi u fabrici u Staroj Pazovi i svake godine za svoje potrošače priprema nova iznenađenja i nove ukuse.

Comments