Najomiljeniji domaći jogurt Moja Kravica neizostavan je u kombinovanju najrazličitijih ukusa hrane. Ovu tvrdnju potvrdila je i BigPizza koja je ovaj jogurt uvrstila kao obaveznog partnera svake pice.

Doručak koji su Imlek i BigPizza organizovali, zadovoljio je brojne predstavnike medija jer su nova kajgana pica i Moja kravica jogurt definitino dobitna kombinacija za jedinstveni jutarnji užitak. U performansu najboljeg pica majstora učestvovao je poznati voditelj Ognjen Amidžić, koji je inače veliki ljubitelj dobrog zalogaja i kombinovanja različitih ukusa. To je bila prilika da se ovaj poznati voditelj oproba u pravljenju pice koju su kasnije predstavnici medija sa velikim užitkom degustirali uz Moja Kravica jogurt.

Srećko Pavković Brand Manager Imlek Ognjen AmidžićMarija Malović PR Manager Imlek Sonja Delibašić Marketing Direktor BigPizzaJovan Bugarčić Category Manager Imlek Složili su se najbolji ukusi   BigPizza i jogurt Moja Kravica

“Moju Kravicu pijemo svakog dana, u svako doba, uz doručak, ručak i večeru. Jogurt koji nas veže za detinjstvo, nastavlja da obeležava naše zajedničke trenutke uživanja u ukusu oko kojeg se svi slažemo. Zato, pridružite nam se!“- poručuju nam iz Imleka.

Prema rečima predstavnika BigPizze ovo je samo početak uspešne saradnje dve kompanije koje zajedno kupcima u Srbiji žele da pruže “više”.

“BigPizza je jedan od najbrže rastućih QSR (Quick Service Restaurants) lanaca u Srbiji, a osim kvaliteta i raznovrstnosti, ljubiteljima naših proizvoda želimo da pružimo uživanje u svakom zalogaju. Zato uvek pažljivo biramo partnere sa kojima kreiramo jedinstvene ponude, kao što je BigPizza Doručak.” – istakla je Sonja Delibašić Marketing Direktor, BigPizza.

 

Comments