Sigurno već znate koliko je doručak bitan i kako ga ne treba preskakati. Međutim, isto tako sigurno znate koliko ga je zapravo lakše prekočiti zbog obaveza koje imamo svakog jutra. Spremanje doručka deci, pa spremanje za obdanište, pa tridesetominutna “svađa” danas-mi-se-ne-nosi-žuta-suknja-mrzim-žutu-boju, pa dok se i mi sami spremimo za posao – ko još ima vremena za doručak?!

Uglavnom, kupimo nešto usput u pekari ili popijemo kafu i to je to.

I sami smo baš ovako započinjali dane, dok nismo shvatili koliko je to loše i pogubno po metabolizam, i kako imamo manjka energije, onda kada bi trebalo da je imamo na pretek! Sigurni smo da nas razumeš!

šta jedemo danas Šta jedemo danas: Mediteranski integralni caprese bejgl sendvič i egzotični detox čaj!

Zato smo pronašli rešenje koje je brzo i efikasno za pripremu, a istovremeno vrlo zdravo. Što je najbolje, ovaj sendvič može da se pripremi i veče pre, a ujutru će biti svež i preukusan!

Uz njega, odlično ide i ovaj egzotični detox čaj koji ne samo da ubrzava metabolizam već je i ukusan i ojačava imunitet, što je i te kako bitno tokom predstojećih hladnih dana.

Ali, krenimo od sendviča:

Mediteranski integralni caprese bejgl sendvič

Biće vam potrebno:

1 integralni bejgl ili integralna kifla

Oko 6 cherry paradajza

Šaka rukole ili bebi spanaća

Nekoliko kriški mozzarela sira

Sir namaz po izboru

Origano

šta jedemo danas 1 Šta jedemo danas: Mediteranski integralni caprese bejgl sendvič i egzotični detox čaj!

Priprema:

Najjednostavnija moguća. Premažite vaš bejgl sendvič sa malo krem sira, i dodajte ostale sastojke kao kad pravite sendvič: mozzarela sir, cherry paradajz, origano i na kraju rukolu.

Brzo, jednostavno i ukusno!

Comments