Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Da je bitno da se u Novoj godini više radujemo malim stvarima, osmesima i zagrljajima, slažu se i mladi glumci Ivan Mihailović i Vaja Dujović. Oni će u četvrtak, 29. decembra u 18 časova, kroz interaktivnu predstavu za mališane “UŠĆE novogodišnjih ukrasa” još jednom pokazati značaj darivanja i pažnje koje praznici i praznična atmosfera nose sa sobom.

usce carobni grad 3 Šta nam poznati glumci žele u Novoj godini?

Najlepši poklon je ponekada onaj najjednostavniji. Pogotovo kada je u pitanju poklon od srca. Osmeh. Zagrljaj. Lepa reč, kao i čestitka od srca za Novu godinu.

“Živimo u prebrzom vremenu, kada ni ne stižemo da uživamo i da se radujemo malim stvarima. Zato, prvo sebi, a zatim i svima drugima želim da im Nova godina bude ispunjena osmesima, zagrljajima, radostima, koje će podeliti sa voljenima. Možda zvuči jednostavno ili kao floskula, ali je po meni i jedino iskreno i ispravno. Ipak, posebno želim da ti osmesi, zagrljaji i radosti poteknu iz meni najvažnije institucije – pozorišta”, kaže Ivan Mihailović.

usce carobni grad 1 Šta nam poznati glumci žele u Novoj godini?

Glumica Vaja Dujović kaže da je premisa kojom se uvek vodi je čuvena rečenica iz filma “Mulen Ruž”: “Najvažnija stvar koju ćeš ikada naučiti je da jednostavno voliš i budeš voljen”.

– Zato ja svima želim da u Novoj godini puno uče i pričaju o ljubavi. Želim svima da više dozvoljavamo sebi da nam se dešavaju magični susreti ljubavi, bilo da su porodični, prijateljiski ili strastveni partnerski. A za mene ne postojiinspirativnije mesto za ljubav od pozorišta i filma. Vidimo se na poznatim daskama i u 2017. godini – kaže Vaja Dujović.

usce carobni grad 2 Šta nam poznati glumci žele u Novoj godini?

Mališani će u četvrtak u UŠĆE Shopping Centru imati prilike da pogledaju interaktivnu predstavu i nauče zanimljive pojedinosti o različitim kulturama, kao i o tome kako se proslavlja Nova godina širom sveta.

Naredno izvođenje predstave zakazano je za 9. januar naredne godine u okviru Coca-Cola UŠĆE Čarobnog grada koji će ove godine trajati sve do 15. januara 2017. godine.

Editors choice