Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Postoje muškarci koji imaju totalnu odbojnost prema svakoj vrsti ispoljavanja intimnosti, naklonosti i nežnosti u javnosti. Ako si upravo počela da izlaziš sa tipom koji je pristojan, ljubazan, pametan, zainteresovan, ali je stalno na distanci, možda je on u tom fazonu – privatnost se ne iznosi u javnost. Možda će ti to i reći, a svakako možeš da ga pitaš – i da budeš spremna da prihvatiš njegov stav (sa nadom da će vremenom malo “omekšati“).

Sedite u kafiću, kao i drugi parovi, ali dok se ostali njuškaju, dodiruju, ljube, šapuću jedno drugom nešto zbog čega se kikoću i opet ljube – sa ovim momkom to nećete doživeti. Njemu je to neukusno, nevaspitano i neprijatno. Vi sedite jedno preko puta drugog, da možete da se gledate dok razgovarate kao dve odrasle osobe (a ne kao zaljubljeni balavci).

Kad ste sami, stvari su drugačije. On se opušta i postaje nežan, razigran, strastven i pokazuje svoju naklonost, privrženost i osećanja kako samo možete da poželite. Nemate zašto da se žalite – za njega je to vaša sveta i neprikosnovena privatnost, za koju ima mesta samo kad ste sami. Moraćete da ponavljate prijateljima da je on sasvim drugačiji kad ostanete nasamo, a oni će biti sumnjičavi, ali, zar zaista neko treba da svedoči vašoj povezanosti da biste vi vrednovali njeno postojanje?

Ovakvi muškarci su stoici, koji svoja osećanja gaje istrajno, ali nemaju potrebu da ih stalno pokazuju i da vas u njih uveravaju. Ako vam je potrebno više nežnosti i milovanja nego što dobijate, inicirajte ih, nežno i nenametljivo, kad ste sami. Privijte se uz njega kad gledate film, mazite ga po ruci i kosi – on možda i ne zna koliko je to prijatno i koliko i sam žudi za nežnošću.

Editors choice